10/5/20

O fem valdre els nostres drets o restarem sotmesos de per vida als seus designis

© ENCONTRES A LA 3ª FASE

Ara toca la juguesca de les “fases”. Ja n’hi ha prou de bestieses i vacil·lades.  És que no n’han tingut prou de fer-nos anar de cul que ara a més se’n volen en fotre marejant-nos amb les “hores” els “grups de gent”, les “fases” i la mare que els va parir a tots?!
Hores d’ara, qui no s’ha contagiat d’aquest “suposat virus” ja n’està immunitzat. Seguir amb aquesta “gran comèdia” és una burla que s’afegeix a la mentida ja instal·lada.
No en tenen prou de tenir la gent acollonida que ara a més se’n volen riure amb tot aquest devessall de “normes” per acabar-la de sumir en la desorientació, la desesperança i la frustració?
No en tenen prou amb el mal causat. Son tan mesquins i criminals que ara a més juguen amb nosaltres com un assaig del què ens espera si seguim obeint totes les seves ocurrències.
A Suècia -gent amb seny- no hi ha quarantena ni res que se li assembli. Tothom fa vida normal, tot és obert. Hi ha algunes recomanacions de prevenció però el més important és que consideren la gent com “persones responsables” i no els va gens malament, inclús estan entre els països menys perjudicats.

Ja ha arribat l’hora que demostrem si ens responsabilitzem de les nostres vides i les “fem servir”: Amagant-nos no evitarem que el suposat virus ens infecti. Si fos veritat la pandèmia ja estaríem tots fins a dalt d’infecció.
La nostra immunitat la portem de “sèrie” i la mantenim en actiu si en ella creiem i si demostrem “vivint amb alegria i confiança” que estem a resguard de tot mal averany que, en aquest cas, és artificial, dosificat i selectiu.
Tinguem per segur que si ens volen ELIMINAR ho poden fer en qualsevol moment –portem o no mascareta- però el seu pla és gradual i no volen acabar amb el seu joc molt de pressa: Els agrada jugar al gat i la rata!
Una pena que no reaccionem davant d’una tan gran manipulació que només pretén, per damunt de tot, anihilar-nos espiritualment, perquè ens volen escórrer per a la seva conveniència i per això no ens maten descaradament, que ho podrien fer perfectament!!
O sigui que la cosa està clara: O ens redrecem i fem valdre els nostres drets humans o restarem sotmesos de per vida als designis dels qui sempre han “remenat les cireres”
Jo m’apunto a plantar cara, a no cedir el què em pertoca, a demostrar que no ho podran aconseguir amb els qui ens sentim amos i senyors de les nostres vides.
Potser sí que encara ens n’haurem d’anar a Suècia per a ser tractats com a éssers humans o potser, embarcar-nos en la nau interplanetària de la pel·lícula “Encuentros en la 3ª fase” a la cerca d’un món millor!!

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com
_____________________________________________________________

Visita el meu nou bloc i les seves primeres entrades:



1.       PENSAMENTS ASTORATS  
4.       UNA AVENTURA TARDANA
5.       UN PETIT MIRACLE
7.       LA MORTA A LA MEVA PORTA
8.       LA IL·LUSIÓ DE VIURE


No hay comentarios: