26/12/21

Recuperem la llibertat i la dignitat que mai ens hauríem d’haver deixat prendre.

© BALANÇ D’UN ANY PER A OBLIDAR

Amb tristor cal reconèixer que la situació a la que hem arribat, en la què estem, és depriment (per dir-ho suau) perquè s’ha demostrat el mancats d’esma en què ens trobem.

Només faltava aquesta darrera agressió “regal de festes” amb la nova implantació de limitacions inacceptables per la seva malvestat i traïdoria en els dies de més caliu de l’any, un any per a oblidar.

Però els qui van implementar aquesta acció inhumana segueixen el seu propi calendari i van estrenyent la soga que ens te atrapats, insensibilitzats i desorientats (quan no esporuguits).

A aquestes alçades em sembla que ja s’ha dit tot el què calia i ara el què toca d’una vegada per totes és actuar amb coherència, sentit crític i fins diria intel·ligència que s’hauria de fer més present si volem sortir-nos-en d’aquest atzucac.

Veient ben clar que només ens estan oprimint i perjudicant -tan física com anímicament- caldria un revulsiu ben fort que ens estimulés a prendre la iniciativa d’esborrar tota aquesta intoxicació mental que han escampat per damunt de tots.

És a les nostres mans -als nostres cors- la força per a desmuntar d’una revolada tot aquest “pandemònium” que ha enterbolit les nostres vides.

No som perfectes, no hi ha ningú perfecte, però ningú es mereix aquesta marranada que no fa més que anar augmentant cada dia que passa. Es intolerable, inadmissible i rebutjable.

Si no per dignitat, fem-ho per sentit pràctic d’espolsar-nos del damunt tota aquesta púrria que ara ens ofega i ens desnaturalitza com humans.

Agafem el toro per les banyes i enfrontem-nos amb convicció a la gran mentida que ens ha furtat la nostra humanitat i l’alegria de viure. Sense violència però sense manies ni dubtes.

Recordeu la campanya del NO és NO?, doncs això apliquem-ho a la situació que ens envolta i que demana a crits un “plante general” enèrgic i innegociable: VOLEM VIURE DE GUST.

Encara falten uns dies per acabar l’any, aprofitem-los per revertir aquest fals relat i així anular la validesa del títol d’aquest escrit i, el què és més important, recuperar la llibertat i la dignitat que mai ens hauríem d’haver deixat prendre.

Si volem ho podem aconseguir, som-hi!


_________________________________________________

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com

26 de desembre de 2021


No hay comentarios: