15/12/21

No tenim excusa de quedar-nos plegats de mans davant tanta injustícia i atrocitat

© JA SOM DINS LA RATERA

De moment ho estan aconseguint: Tothom amb el passaport covid a tot arreu.

Si no fos tan greu, fins i tot faria gràcia això d’haver de demostrar que estàs “inscrit”.

Va començar havent-ho de fer per mail però ara ja es tracta de fer-ho físicament.

Ja ho vaig escriure abans, però he de tornar a fer esment de la meva “admiració” per tal com s’ho han muntat els nostres “pastors”.

Pas a pas ens han anat tancant al corral com en aquells concursos de gossos d’atura que van empenyent un grup d’ovelles cap al tancat sota el guiatge del xiulet del pastor.

Ara és quan podran fer de nosaltres el què vulguin perquè la majoria ens hi hem posat bé i no han hagut de fer servir cap violència (física).

Els que fins ara ens hi hem resistit som minoria i ens estem autoexcloent sense fer massa soroll contra el sistema per mor de no enfrontar-nos als nostres familiars o conciutadans.

El “broche” final de l’operació és l’obligació de vacunar la canalla, cosa a la que els pares no es veu que s’hi oposin.

Aparentment sembla que se n’estan sortint i el què pugui venir... Déu dirà!

Anem de cara al 2on. Aniversari d’aquest episodi mundial esgarrifós i tot va seguint les pautes marcades que van desgastant la resistència i els ànims dels qui malden per una dignitat humana que, com tants altres valors, és a punt de passar a millor vida.

Que trist escriure tot això i encara més viure-ho sense divisar-ne el desenllaç!

Tant a la vista com està ,l’engany i la corrupció de tants responsables d’aquesta desfeta i que no tinguem l’esma de revoltar-nos-hi peti qui peti!

No tenim excusa de quedar-nos plegats de mans davant la injustícia i l’atrocitat que suposa aquesta campanya de desballestament de la humanitat sencera...

Massa claudicacions amb l'únic objectiu de seguir “gaudint” del sistema establert.

El raonament és que ser esclau resulta més “còmode” ja que no cal pensar i a més se'ns donen plaers i mitjans de confort bàsics sempre que no aixequem la nostra veu i seguim les pautes que ens marquin.

És una opció, cal acceptar-ho, encara que suposi una pírrica satisfacció i a un preu desmesurat.

Moment arribarà, a no gaire tardar, en què els resistents ens trobem entre espasa i paret quan haurem d'escollir entre estar o sortir del sistema.

Mentrestant anem “surfejant les onades” tot confiant en una esquerda del relat oficial que ens permeti recuperar la nostra dignitat i llibertat ara coartades.

Que així sia.

 

AQUEST NO ÉS EL MEU PROBLEMA

____________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

15 desembre 2021

No hay comentarios: