7/10/15

No són iniciatives aïllades, segur que n'hi ha més.

CAMBRER, UNA AIGUA DE L'AIXETA!


Mireu la imatge!! una carta de restaurant que ofereix aigua de l'aixeta!! Ho havíeu vist mai? Nosaltres no!
El restaurant és el Rasoterra de Barcelona, que ofereix menjar vegetarià i Slow Food, a més  d'aigua"microfiltrada" de l'aixeta!

Des d’Opcions aplaudim les iniciatives que fomenten el consum d'aigua de l'aixeta i de fonts públiques (en realitat la reducció d'envasos de plàstic, que és un tema gros que hem tractat a diversos articles i al Quadern central del nº 42

Per això fem d'altaveu d'accions com la de l'Ajuntament de San Francisco, que promou l'ús de fonts públiques prohibint parcialment (amb sancions de fins a 1.000 dòlars) la venda d'ampolles petites d'aigua a instal·lacions municipals i en esdeveniments organitzats per ells.

O la iniciativa de l'Ajuntament de San Sebastián de repartir gerres per servir aigua de l'aixeta a restaurants de menú del dia de la ciutat.



No són iniciatives aïllades, segur que n'hi ha més. Si en coneixes alguna o t'animes a aplicar la idea al teu establiment, comparteix-ho amb nosaltres.
Salut!

No hay comentarios: