26/3/12

Compartint la necessitat de donar resposta.


@Iaioflautas per una vaga del 99% el 29M

El 29m @ iaioflautas anem a la vaga. No tenim vida laboral però estem convençudes que les imposicions que una minoria lligada als bancs (1%) està imposant amb les polítiques d’austeritat al 99% de la societat un empobriment general. Per això compartim la necessitat de donar resposta.
Ens sumem a les iniciatives http://huelgadel99.wordpress.com , http://vagadel99.wordpress.com i www.tomalahuelga.net d’assajar una Vaga del 99%, inclusiva, i en què participin de forma creativa al costat de les treballadores amb drets, les jubilades , parades, precàries, sense papers, cuidadores, treballadores autònomes, comerciants i petites empresàries.
Anirem a la vaga contra la reforma laboral que vol fer retrocedir els drets en diverses dècades, però també pel dret a l’habitatge, per l’educació i sanitat públiques i de qualitat i contra les retallades i privatitzacions, per una renda bàsica de ciutadania que garanteixi el dret a una vida digna, per una auditoria del deute i contra el pagament del deute il·legítim, per una reforma fiscal que garanteixi el repartiment de la riquesa. I afegim una altra reivindicació: la jubilació als 60 anys.

Per això el # 29m és una data important en el camí de resistència i mobilització per un canvi de rumb. Una lluita que serà llarga i que només juntes podem guanyar. Propera parada # 12M15M. Assagem una vaga del 99%.

Nosaltres, per a Barcelona, ​​proposem:

1 – Uneix-te a l’assemblea o comitè de barri o poble. Si no existeix, crea-ho: Podeu trobar-vos el dissabte 24M a les places i pensar i organitzar la vaga del 99%. Podeu organitzar piquets ciutadans, bloquejos en les artèries comunicatives o menjars populars que ocupin les places i els carrers. Penseu altres accions imaginatives i disruptives, algunes de les quals siguin aptes per a gent gran, per a tota la família. Es tracta de trencar amb el normal funcionament dels nostres pobles i barris.

2 – Dijous 29M a partir de les 10h nosaltres anem a proposar un piquet gastronòmic de Barcelona centre a Passeig de Gràcia amb Gran Via. Volem passar el dia celebrant que estem juntes. Veniu amb la família, amigues, pares, filles, àvies, gossos. Porteu beguda i menjar de casa que prepareu el dia abans. Les vaguistes hem de alimentar-nos i reposar: aquest dia també és vaga de consum. Necessitarem donar servei per cura de les més petites. Si sabeu cantar, explicar contes, volar estels, o qualsevol cosa que se us acudeixi per passar bé aquests moments.

3 – Dijous 29M les 17h, fem una convocatòria ciutadana per una vaga del 99% al C / Provença amb Passeig de Gràcia (davant la Pedrera). Direm ben alt que això només és el principi, que tenim un programa per rescatar la ciutadania en lloc dels bancs. Que si no hi ha un canvi de rumb real ja, que ens esperin el # 12M15M.

No hay comentarios: