21/7/15

Una economia justa i participativa, fonamentada en la mútua confiança i solidaritat


BENVINGUTS A ECOTRACTE 
 

  
                   REGISTRA'T GRATIS                                REGISTRA GRATIS EL TEU COMERÇ
  

SEGUR QUE TENS ALGUNA COSA QUE JA NO UTILITZES PERÒ QUE POT SER-LI ÚTIL A ALGÚ

SEGUR QUE TROBES ALGUNA COSA INTERESSANT ENTRE ELS MÉS DE 250 ANUNCIS PUBLICATS



 Arriba a Osona Ecotracte.org, un concepte innovador en format web que està revolucionant el món dels intercanvis, on pots oferir o demanar qualsevol favor, servei o producte, vendre, comprar, llogar...i molt més sense utilitzar diners. Si vols saber més sobre Ecotracte, pots llegir aquest article.

·         Per valorar els béns utilitzem un sistema de punts. L'EcoPunt és una unitat de valor propera, alternativa i no especulativa que té equivalència amb l'Euro (1 EcoPunt equival a 1 Euro). L'EcoPunt facilita les transaccions i fa realitat un sistema econòmic horizontal i solidari. 

·         Qualsevol persona, comerç o entitat en pot formar part i REGISTRAR-SE GRATUÏTAMENTEls usuaris poden publicar anuncis i contactar amb els altres anunciants mitjançant el servei de missatgeria interna d'Ecotracte. 

·         Els usuaris que ofereixin favors, serveis o productes guanyaran EcoPunts, que podràn bescanviar per altres favors, serveis o productes oferts per la comunitat.

·         Cada usuari disposa d'un compte personal amb el qual pot rebre i transferir EcoPunts (sistema de banca online) i pot valorar les transaccions segons el nivell de satisfacció obtingut.

·         No trobes feina ? Ecotracte.org és el lloc ideal per oferir als altres tot allò que saps fer. Guanya EcoPunts i aconsegueix serveis i productes sense pagar amb euros.

·         Les transaccions amb professionals i comerços adherits es poden fer amb Euros (a pagar directament a l'establiment), amb EcoPunts (a través de la banca online d'Ecotracte) o de forma mixta (Euros i EcoPunts), depenent de les condicions de cada establiment. Veure comerços adherits.


PERQUÈ NEIX ECOTRACTE ?
En aquests moments difícils es fa evident, més que mai, que l'actual sistema capitalista, dominat únicament per criteris especulatius, roba als pobres per donar-ho als rics, és inviable i provoca grans concentracions de diners i recursos en mans de molt poques persones i moltes persones marginades. Nosaltres creiem en  entre tots els membres de la comunitat. Ecotracte promou una filosofia que fomenta el veïnatge, els productes i serveis de proximitat i compromesa amb el medi ambient. D'altra banda, totes les persones tenen unes virtuts i habilitats infravalorades en la majoria de casos i que ara tenen l'oportunitat de desenvolupar dins la xarxa.

QUÈ ÉS L'ECOPUNT ?
L' EcoPunt  és una unitat de valor creada per facilitar i perfeccionar el troc o intercanvi pròpiament dit. Per fer-ho el màxim d'entenedor, hem establert que 1 EcoPunt equival a 1 Euro. Amb l'EcoPunt ningú pot especular ni enriquir-se per sobre dels demés ja que el valor de l'EcoPunt es fonamenta en tot allò que qualsevol persona pot aportar a la comunitat i no en el valor que fixa el poder financer. L'EcoPunt és versàtil, proper i lliure d'impostos, de deutes i d'interessos. A Ecotracte tots som iguals, amb independència del nivell adquisitiu de cadascú.

T'HI APUNTES ?
Podràs oferir o demanar favors, comprar o vendre productes i molt més SENSE UTILITZAR DINERS. Pensa en el que pots aportar a la xarxa i guanyaràs EcoPunts. REGISTRA'T gratuïtament i obtindràs 10 ECOPUNTS de benvinguda per començar a operar !


No hay comentarios: