16/6/11

CONSTRUIR ÉS MÉS BONIC QUE DESTRUIR


Una reflexió llunyana i profunda


Sí, encara sóc a l’Índia, envoltada de pau i amor a Amritsar davant del Golden Temple, on els sikhs han aconseguit alimentar cada dia 40.000 persones; musulmans, hindús, cristians… qualsevol pot ser alimentat i acollit de manera gratuïta al temple, on es subsisteix amb les donacions de la gent [...]

I torno a veure imatges de corredisses amb la policia, sento coses de parlamentaris agredits, i veig policies que fan servir els contenidors de barricada. Això a Catalunya…

Podem aturar-nos un moment? Moviments socials, cooperativistes, individus amb consciència: No lluiteu més contra els poders politics! Ells no solucionaran mai els nostres problemes. Organitzeu-vos paral·lelament als estaments públics.
El sistema capitalista-neoliberal-democràtic HA MORT!!
Creieu en la força de les comunitats veïnals, en l’ajuda de l’un a l’altre, de persona a persona. Creieu-me!! Els que son dins el parlament mai escoltaran les nostres peticions.
Entengueu que som nosaltres els qui hem d’organitzar com volem una nova economia, un nou paradigma social, educatiu… en tots els aspectes i àmbits.

És molt trist que després de la mobilització i el treball real fet ells no siguin capaços d’entendre res de res. Però el camí i el canvi vindran de la mà d’altres que som tu, jo i el del costat.
Si tu creus que això és possible ho serà.
Deixa de confiar en ells, de votar-los, de seguir-los en els mitjans de comunicació i comença a treballar per un canvi que ve molt fort des de la concòrdia, l’espiritualitat, el reaprendre a viure de manera simple i senzilla sense la necessitat que ells ens organitzin la vida.
Organitzem-nos nosaltres. Es poden crear fons comunitaris, es pot realitzar treball comunitari.
Totes les mesures per arreglar aquesta crisi han de venir donades independentment d’ells.
No els miris més. Mira’t a tu i decideix quina vida vols per a tu i els teus.
Després actua en conseqüència!!

No consumiu, no compreu més roba, mengeu només el que calgui, deixeu de donar suport als mitjans de comunicació que només intoxiquen la ment, apagueu els televisors, comuniqueu-vos per les xarxes socials, no per altres vies.
No tingueu por!! Sortiu de la ciutat de tant en tant. Hi ha moltes altres maneres de viure i veure la vida.

Ànims a tots!! No defalliu en la lluita!! Però canvieu els objectius.
Anar en contra no serveix de res.
Aneu a favor vostre, obvieu aquest tipus de societat en la mesura que us sigui possible i veureu com un nou món apareix al vostre davant…

Ànims!! Construir és mes bonic que destruir. I és hora de començar a crear una nova societat!! Quina emoció!! Sí!! Això es el que hem de fer!! Fem-ho!! Us animo a fer-ho!!
Una abraçada,
Monika

No hay comentarios: