9/6/23

Per potenciar el consum conscient, crear ocupació, dinamitzar el territori

LA GATERA                                         

PRIMER OBRADOR ALIMENTARI COOPERATIU DEL PENEDÈS

CAMPANYA DE MICROMECENATGE

Jordi Oyonarte

Donem el tret de sortida a la campanya de micromecenatge per finançar les obres del futur obrador col·lectiu del penedès.

Amb l'objectiu de recaptar un mínim de 24.000 €, la campanya romandrà oberta en primera ronda fins a l'1 de juliol de 2023.

Les cofinançadores podran escollir entre 9 recompenses diferents per aportacions de 5 a 500 €.

Desgrava fins a un 80% de la teva aportació

-----------------------------------------------------------------------------------


COL·LABORA AMB LA DIFUSIÓ

Maurici Pascual

A partir d’avui ens podeu trobar als canals habituals i també a la nova pàgina web.

A més, totes les que ens vulgueu donar un cop de mà amb la difusió podeu compartir els models per a xarxes socials què hem preparat.

-------------------------------------------------------------------------------

EXPLICA’NS

Eduard Ferrer

La Gatera, Obrador Col·lectiu del Penedès és un centre d'incubació de projectes agroalimentaris

De gestió cooperativa i situat a Guardiola de Font-rubí les instal·lacions obriran les portes el proper mes de setembre.

El projecte neix el 2019 fruit de la iniciativa del Jordi que vol trobar una resposta col·lectiva a la necessitat de regularitzar i millorar el seu projecte de producció d'olives de taula.

Amb la iniciativa volem mancomunar béns i serveis, crear xarxa empresarial, potenciar el consum conscient, crear ocupació, dinamitzar el territori i reforçar la pagesia de l’àmbit penedesenc.

L'any 2021, en col·laboració amb GENS, Grup d'Experimentació en Naturisme i Sostenibilitat aconseguim finançament a través del programa Projectes Singulars.

Amb el finançament podem desenvolupar el projecte amb garanties, fer crèixer l'equip i constituïr la cooperativa que gestionarà l'equipament.

Inaugurem el 2023 amb un equip de 7 sòcies i 6 projectes de transformació alimentària. El passat mes d'abril, després d'aconseguir més de 40.000 € en avals mancomunats, accedim a un crèdit de 60.000 €. Avui i fins a l’1 de juliol estem en campanya per a recaptar els fons que ens permetran finançar les reformes necessàries per adequar el local i començar l’activitat a finals d’estiu.

L’activitat del projecte es vertebra entorn el servei a les productores oferint drets d’ús de les instal·lacions, assessorament integral, gestoria i registre sanitari. A més, l’activitat es complementa amb l’organització de formacions i altres actes culturals i de dinamització territorial. La nau on hi haurà l’obrador disposarà d’una cuina de 50 m2, amb una equipació flexible segons les necessitats de cada emprenedor agroalimentari; també hi haurà espai d’emmagatzematge, càmera frigorífica, vestidors, etc.

Et pots subscriure als nostres butlletins clicant aquí.

Salutacions,

info@lagateracoop.cat

T. 630268404

MICROMECENATGE: https://ca.goteo.org/project/la-gatera-obrador-col-lectiu-del-penedes

VIDEO LA GATERA: https://www.youtube.com/watch?v=K7h8viiawwk&t=19s

PREMSA: https://lafurapenedes.cat/es-presenta-a-guardiola-la-gatera-primer-centre-dincubacio-de-projectes-agroalimentaris-del-penedes/



No hay comentarios: