26/8/21

Esbandir les raons i seguir les intuïcions. Enfront de la incertesa sembla el més encertat

© ELS TEMPS ACTUALS ENS INTERPEL·LEN

Hi ha altres maneres de viure que ens ajudin a donar-li sentit a aquest procés de canvi en què estem immersos?

La realitat del dia a dia ens ha abocat a prendre postures materials i a configurar el nostre interior en base a unes prediccions fosques i plenes d'incertesa. Tot pot succeir perquè totes les creences s'han tornat obsoletes.

Molts vaticinen. La majoria tremola. La por està ben instal·lada. I ja no es pot amagar el cap sota l'ala: Les profecies maies de l'any 2012, El Nou Ordre Mundial, l'arribada de la planeta Nibiru, la història secreta dels Annunaki... i, omplint-ho tot, el desajust accelerat del sistema de vida a què estàvem acostumats.

Un bon paquet per desestabilitzar al més pintat.

Atès que per a la nostra vida no disposem de manual d'instruccions, ¿per on començar a sargir aquest descomunal descosit vital? Una recomanació podria ser la de no fer res, estar en pau amb un mateix, relaxar-se i veure-les venir amb tranquil·litat. Mantenir la calma és una bona recepta en qualsevol situació.

Si tots ens posem a córrer acabarem esclafant-nos entre nosaltres mateixos.

Escoltar el nostre interior amb atenció i deixar-nos guiar per ell. Deixar de banda les raons i donar pas a les intuïcions. Enfront de la incertesa sembla el més encertat.

Per que, ¿cap a on anem? He llegit en algun lloc que el món tal com el coneixem -amb nosaltres inclosos- canviarà de dimensió, es transformarà, desapareixerà... Però en altres parts aclareixen que tot és simbòlic, que no es tracta de la "fi de món" sinó d'un canvi de paradigma.

El que sí sembla evident és que tal com anem no podem seguir. No sembla raonable la sobreexplotació que es planteja. No és de rebut el baix nivell en què estan les relacions humanes. I, en fi, és una pena que el nostre objectiu sigui acumular en lloc de gaudir.

Potser un "examen de consciència" és el que ens podria portar a un nivell de vida diferent, més harmònic amb tot i no caldria que el planeta hagués de "invertir la polaritat" com també es diu.

Enfocar la nostra vibració...

En els valors i no en les possessions;

En compartir en lloc de competir;

En donar en lloc de demanar;

En confiar en lloc de témer ...

Tot això és possible i convenient per al canvi que, de bon grat o per força, hem de fer.

 


CANVI DE PARADIGMA

-----------------------------------------------------------------------------


Joan Martí – 26.08.2021
elcamidelavida@gmail.com

Publicat en aquest bloc el 31/10/2011

 

No hay comentarios: