29/10/20

Ens agradaria tornar a trobar-nos amb tots els que heu format part d'aquest projecte

JUDICI A CAN PIELLA > 7 ANYS DESPRÉS

Hola amigues, el proper dimecres 4 de novembre Can Piella té judici. Enfrontem penes de 10 mesos fins a 2 anys i 9 mesos de presó amb grans costos associats. Si vas formar part del projecte com si no saps qui som, al video Judici a Can Piella - 7 anys després resumim la nostra història.

Per tal de visibilitzar el sense sentit d'un sistema que permet l'abandonament especulatiu d'espais per a les grans fortunes, amb les terribles conseqüències sociopolítiques que això implica, vam decidir dur a terme un acte simbòlic però contundent de resistència pacífica que va tenir lloc el 15 de maig de 2013. Com a conseqüència de la repressió d'aquest acte, en què van participar més de 180 mossos d'esquadra, es van produir 5 detencions amb injustes acusacions i les corresponents penes i costos associats.

Les cinc persones detingudes afronten acusacions d'Atemptat, Lesions i Resistència, amb peticions des de 10 mesos fins a 2 anys i 9 mesos de presó segons el cas. Els costos judicials juntament amb les penes sol·licitades tant per la Fiscalia com per la Generalitat, s'estimen d'entre 9.000 i 16.000 euros segons el resultat del judici que tindrà lloc el proper 4 de novembre a les 11 del matí als jutjats de Sabadell.

Com podeu donar-nos suport?

Per aquest motiu demanem, en la mesura de les vostres possibilitats, la vostra col·laboració:

  • Compartint aquesta info:

Enviant-la per missatgeria o correu electrònic o mitjançant xarxes socials el vídeo https://vimeo.com/473157343 i la informació completa  que es troba en tinyurl.com/juntes

  • Amb una aportació econòmica:

Per donar suport econòmic a la causa posem a disposició el següent nombre de compte ES45 2100 0148 5502 0033 6382 en què podeu fer un ingrés amb el concepte "Suport". En el cas que les aportacions superin els costos finals, els diners seran destinats a una altra causa que considerem afí.


  • Amb la vostra presència:

Si és possible, ens agradaria tornar a trobar-nos amb totes les amigues que heu format part d'aquest projecte. Nosaltres acudirem a la porta dels jutjats de Sabadell el dimecres dia 4, des de les 10:00 en endavant. Si som moltes, ens distribuirem en grups més petits, encara que suposem que per l'hora, ubicació i dia potser no puguem trobar-nos totes les que desitjaríem.

Una abraçada molt fort, moltes gràcies i esperem que estigueu bé

Can Piella

vimeo - http://vimeo.com/user10049498

twitter - @canpiella

No hay comentarios: