1/8/23

A La Gatera, fomentem la sostenibilitat social, i ara us desitja un estiu fantàstic

LA GATERA COOPERATIVA                     

EL PODER DE LA COMUNITAT

Un cop més queda demostrat l'interès i la solidesa d'aquest projecte.

En 40 dies, vam assolir l'objectiu mínim que ens vam proposar per poder realitzar les obres del futur obrador.

Durant aquests 40 dies intensos, vam tenir l'oportunitat de compartir moments rellevants amb molts de vosaltres i ens vam sentir molt cuidats per una comunitat que comparteix la il·lusió de materialitzar aquest projecte.

Un cop més, volem agrair tot el vostre suport!

LES OBRES JA SON UNA REALITAT 

Les obres del futur obrador ja han començat. Aquestes millores inclouran una cuina professional de 50 m², una cambra frigorífica, sales de fermentació i un espai d'emmagatzematge, etiquetatge i picking.

A més, l'espai estarà preparat per acollir esdeveniments relacionats amb la gastronomia, com formacions, showcookings, tastets, i altres activitats culturals centrades en l'alimentació i l'economia social i solidària.

Segueix-nos a través de les xarxes socials i forma part d'aquesta iniciativa.

Bon estiu ! Bones  vacances !  

A La Gatera, fomentem la sostenibilitat social, i aprofitarem el període d'obres i l'estiu per prendre un descans i gaudir dels nostres, però continuarem organitzant-nos per continuar realitzant entrevistes i poder realitzar nous contactes amb persones interessades en l'ús de l'obrador.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres o recomanar la nostra iniciativa a les teves xarxes socials. Tot l'equip de La Gatera us desitja un estiu fantàstic.

Ens veiem aviat!


Et pots subscriure als nostres butlletins clicant aquí.

info@lagateracoop.cat
T. 630268404

No hay comentarios: