17/11/21

Si no segueixes el corrent i sí el teu propi criteri, prepara't per a tot tipus d'obstacles

© A LA CAÇA DE L'HOME

Ja trigaven els depredadors psicòpates a aixecar la veda i llançar tots els seus esbirros a la caça de l'home íntegre, aquell que estima la llibertat i la dignitat.

És extraordinari i alhora terrorífic veure amb quina sanya s'empren en aquest afany inhumà i criminal.

Es tracta d'obligar tothom a sotmetre's a l'experiment d'inoculació maligna i per a qui es negui aquesta imposició ja tenen a punt tota mena de suplicis socials.

Semblant a l'extermini realitzat, a totes les èpoques, de poblacions senceres a sang i foc, sense respectar edats ni sexe i moltes vegades amb l'agreujant d'escudar-se en raons religioses (que ara és per la salut)

En aquests temps en què s'ha anat imposant la correcció política, provocant tota mena de victimismes, l'anomenat delicte d'odi és present per tot arreu soscavant les relacions naturals en una societat civilitzada.

I com anomenar aquesta caça desencadenada contra els qui no es dobleguen al mandat oficial, perniciós i opressor, sinó un monumental delicte d'odi per part de malvats i pobres d'esperit.

Potser envegen la integritat i la bondat de tants que estan fent ús de la seva consciència brandant-la per defensar-se de l'oprobi, la prevaricació i la maldat que es va estenent imparable empesa pels que només volen causar mal, que és el que la seva naturalesa els demana.

En aquesta “croada” figuren també, de manera destacada, els submisos lliurats al sistema que són els primers perjudicats i per això aboquen la seva ràbia i desesperació sobre els qui resisteixen i donen testimoni de veritable humanitat.

Els advertiments anunciats en algun lloc de l'evangeli cobren una lacerant actualitat: “Sereu perseguits, injuriats i humiliats per ser fidels a la llum i la veritat”.

Per això s'imposa acudir a les expressions també evangèliques:

-       - Estima els teus enemics.

-       - Estimeu-vos els uns als altres com a vosaltres mateixos.

-       - Qui no mori no pot viure.

-       - Si vols entrar al Paradís renúncia a tot allò terrenal

I és que si surts dels camins trillats en qualsevol tema, moment o lloc, atrauràs les ires dels “conformistes” que no accepten ser posats en evidència quan la realitat reclama prendre decisions que trenquen el “consens” establert.

En resum:

O et deixes portar pel corrent o, si vols seguir el teu propi criteri, prepara't per enfrontar-te a tot tipus d'obstacles i incomprensions

 


MELÒDIA DE L'ÀNIMA

-------------------------------------------------- -----------------------

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

17 novembre 2021

1 comentario:

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.