25/4/17

Necesitem liquiditat per a donar resposta al nostre compromís

DONEM SUPORT A L’ECONOMIA REAL DE FAIRCOIN!

Durant els dos últims anys, l’ecosistema de FairCoop —la cooperativa de la Terra per a una economia justa— s’ha fet gran, i realitza un gran esforç per assegurar la seva estabilitat i per a preservar faircoin en mans del moviment. També, està desenvolupant eines per a fer que tothom pugui usar aquesta criptomoneda amb facilitat. Ara, amb el llançament de Fairpay, és el moment de donar un impuls a la dita estabilitat per a fer de Faircoin una moneda útil en la creació d’aqueixa economia circular real que totxs necessitem. Aquest és el motiu que impulsa aquesta campanya d’acció col·lectiva.
Estem en un moment en el qual Faircoin necessita avançar, en tèrmens d’ús i estabilitat. Ara tenim molts comerciants amb botigues en Fairmarket, botigues físiques registrades en use.fair-coin.org I estem preparats per a més, amb el llançament de Fairpay.
Necesitem liquiditat per a donar resposta al nostre compromís amb els comerciants que necessiten canviar Faircoin per euros.
En un determinat moment, el creixement real de l’economia de Faircoin podria tenir conseqüències a curt termini per a la liquiditat en euros, perquè els estalviadors de la nostra moneda, podrien ser els que més usessin els seus faircoins, traspassant als comerciants i generant noves peticions per canviar més Faircoin a euros. Aquest creixement de l’ús de faircoin necessita, per tant, anar de la mà amb un creixement en l’intercanvi d’euros a Faircoin per poder cobrir les seves necessitats.

La meta és contribuir a que creixin els canvis d’euros a Faircoin en Getfaircoin per donar suport a l’estabilitat de l’ecosistema FairCoop. Per assolir aquest objectiu, estem fent una crida a totes aquelles persones que vulguin sumar-se a aquest moviment global i ajudar a fer-lo més fort.
Com ho fem?
Com a objectiu a assolir, necessitem aconseguir una liquiditat de 6.000 euros mensuals. El càlcul d’aquesta quantitat està basat en la quantitat que seria necessària per a cobrir quatre o cinc vegades la demanda actual d’euros dels comerciants externs a FairCoop (abans del llançament de Fairpay). Ens agradaria transmetre un missatge sòlid que comptem amb reserves suficients per satisfer les demandes dels comerciants.
La meta principal és proporcionar més seguretat a productors i comerciants, però també:
Distribuir més ingressos entre la gent que col·labora en les prioritats de l’ecosistema FairCoop.
Cobrir necessitats específiques de desenvolupament que requereixen un finançament extraordinari.
Comprar moneda a Bittrex, per facilitar l’estabilitat global de l’ecosistema i recuperar més Faircoin per a les mans de FairCoop.
En lloc de buscar grans socis i crear una dependència dels mateixos, farem que la nostra economia sigui més forta si podem aprofitar la comunitat que ja tenim, en la qual unir uns quants centenars de persones és una cosa factible.
Aquesta campanya de crowdaction consisteix en el compromís, per part d’aquells que vulguin col·laborar amb l’ecosistema FairCoop i dels que ja ho estan fent, de canviar euros a Faicoin cada mes. D’aquesta manera, aconseguint aquesta fita amb el compromís de la comunitat, enviarem un fort missatge de suport a les moltes persones que poguessin estar interessats en Faircoin i FairCoop, però que encara se senten insegures.
Ens encantaria un compromís a llarg termini, però aquest sempre estarà obert per ajustar-se a les teves circumstàncies, si aquestes canvien sense que ho haguessis previst.
Meta: compromís de 6000 eur / mes.
La quantitat suggerida per la seva contribució a l’hora d’aconseguir aquesta meta està entre els 10 i els 100 euros mensuals. Això pot aconseguir-se amb molts membres. Un exemple:
120 membres amb el compromís de canviar 50 euros al mes
200 membres amb el compromís de canviar 30 euros al mes
400 membres amb el compromís de canviar 15 euros al mes
Quants més siguem, més força tindrem.
Com sumar-s’hi?
A l’unir-te a la campanya hauràs de pagar, almenys, el primer mes. Després, romandrem en contacte per a realitzar els següents pagaments.
A més, podríem personalitzar els mètodes de pagament, cas per cas. Per exemple:
Transferència bancària mensual
– Contribucions anuals o trimestrals
– Paga’l a les oficines de canvi dels nodes locals
– Paga mensualment en Bitcoin, etc.
Campanya d’acció col·lectiva per a l’economia real de Faircoin
Es tracta d’una campanya per aconseguir que alguns centenars de persones es puguin comprometre a comprar almenys 200 faircoins (=10 euros) cadascuna, amb l’objectiu d’arribar a 6000 eur (= 120000 faircoins), cada mes. Això cobrira les necessitats de productores i comerciants que accepten faircoin i volen canviar-ne a moneda oficial.

No hay comentarios: