19/7/12

OBRINT NOUS CAMINS


ECOXARXA PENEDÈS

Parada al Mercat
Pl. de la Constitució, 3-5
  VILAFRANCA DEL PENEDÈS
(tots els dissabtes no festius de 8 a 14h)

Us informem de la posada en funcionament el dissabte, 21 de juliol de 2012 de la Parada al Mercat de fruita i verdura ecològica de proximitat, certificada i de confiança, sense intermediaris. Alhora serà punt d´informació i difusió d´Ecoxarxa Penedès.

Inicialment, serem prudents amb la quantitat de producte de la Parada, perquè no tenim idea de les persones que ens acompanyareu aquest dia i en endavant.  Us demanem disculpes a l’avançada.

Els productes es podran aconseguir amb €uros de moment. Anirem explicant i introduint la moneda social de forma gradual.  Alhora, la Parada serà un punt d´informació i difusió d´EcoXarxa Penedès i els seus principis cooperatius.  Les persones sòcies amb quota d´EcoXarxa, gaudiran d´un descompte

D'entrada els productes seran amb certificació CCPAE i progressivament, s’aniran introduint altres productes de confiança, respectuosos amb el medi ambient i amb els animals. També s’aniran introduint altres productes de la CIC  diferenciant-los clarament a la Parada, sense que això representi greuge comparatiu amb els productes certificats CCPAE, que tindran prioritat.
EcoXarxa Penedès fa una clara aposta per acostar els productes de proximitat i confiança, sense intermediaris. Gràcies a totes les persones que ho han fet possible amb la seva col·laboració i implicació

No hay comentarios: