9/1/24

Haurem d’estar agraïts a tota aquesta moguda que ens ha fet obrir els ulls a la realitat

© TOT ANIRÀ BÉ GERMANS                        

Tingueu confiança en què ens en sortirem

Ha recomençat l’assalt contra tots, en base a les mateixes raons esgrimides fa quatre anys, amb el desplegament d’una inventada pandèmia que va sotmetre a la gran majoria a un terror imposat artificialment, farcit de mentides descarades i amb amenaces “pel nostre benestar”.

Aquesta vegada no se’n sortiran perquè som molts els que som conscients del gran engany i estem disposats a donar suport a tots aquells que, confusos davant les malignes accions dels foscos, es tornin a rendir a les inútils i absurdes normes “sanitàries”.

Germans, no tingueu por. Tot és fals, manipulat i terriblement malèfic. Volen la nostra submissió total, anorrear-nos, despullar-nos de tota llibertat i dignitat. Volen fer-nos dòcils i servils infonent-nos pors per causes que no existeixen... tot és provocat expressament.

Confieu en la vida que us estima. Deixeu d’escoltar els malastrucs que només malden per enterbolir-nos i apropiar-se de les nostres ànimes (perquè ells no en tenen)

Viure lliures és quelcom que demana convicció i voluntat però paga la pena. És infinitament millor que estar sota la “protecció” d’amos que et porten on ells volen i decideixen per tu el què et convé (?)

La lliçó ja està més que apresa. La intencionalitat en el perjudici de tots els éssers humans -que no pertanyen a l’elit fosca- està ben clara.

Què és el què esperem en sotmetre’ns a tanta iniquitat? Ningú vindrà a ajudar-nos i els que manen no en tenen cap d’interès en ajudar-nos, ans al contrari: volen la nostra perdició total!

És una pena però hem d’acceptar aquesta crua realitat i defugir-la amb totes les nostres forces per a evitar que ens portin mansament a l’escorxador.

Perquè a tots els que puguin ens mataran i als demés ens anihilaran espiritualment deixant-nos com a éssers sense voluntat ni sentiments.

No és cap exageració, ja m’agradaria que no fos una cosa tan certa i esgarrifosa que ens la van colant de manera subtil, imparable i maliciosament.

Perquè al damunt del dany provocat hi ha l’escarni de la forma com ens l’apliquen, fent-nos creure que tot és pel nostre bé!

Els efectes en els nostres cors són pertorbadors i decebedors, en veure que aquells dels qui esperàvem guiatge i protecció són els nostres pitjors enemics.

Però és així mal que ens pesi i quan més aviat ho reconeguem, més aviat hi podrem posar remei agafant nosaltres les regnes de la nostra vida acostumant-nos a responsabilitzar-nos-en.

De fet, encara haurem d’estar agraïts a tota aquesta moguda perquè ens ha fet obrir els ulls a la realitat que hem de viure realment que és la d’experimentar la vida per decisió nostra i no passar per ella com autòmats.

Torno a dir-vos-ho als que us sentiu confusos o esteu atemorits: Germans, confieu en la vida i també en el suport mutu que ens puguem oferir els uns als altres per a un millor transit vital, ric i curull d’il·lusió.

Si més no, podeu comptar amb mi tots aquells que ho vulgueu. No em considero ni molt menys perfecte però des del cor us ofereixo el meu escalf i comprensió davant d’aquest atzucac del què segur que ens sortirem si anem plegats.


AMICS PER SEMPRE

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com - 9 gener 2024

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR 

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html


No hay comentarios: