6/1/24

Confiem en el nostre poder i passem d’ells que no ens poden fer res si no els deixem

© BENVINGUTS AL DIA DE LA MARMOTA

Tal com es veia venir, ja tenim en marxa –com un veritable dia de la marmota- la nova versió de la nostra inestimable plan-dèmia, anomenada aquesta vegada tridèmia per a diferenciar-la de la primera i mirar d’emmascarar que és “més del mateix”.

Molt amables, han deixat que passéssim les festes tranquil·lament però, amb tots distrets en la gresca de la festa de Reis, no han perdut ni un moment i ho han aprofitat per aixecar novament el teló de l’espectacle de la por, quelcom que ja fa fàstic.

Ja feia dies que es podien veure algunes persones que anaven amb mascareta... Una pena veure com hi ha tants predisposats a reprendre una situació anòmala i falsa que sembla voler donar “confort” a qui no te prou criteri i necessita que li diguin sempre el què ha de fer.

El més fotut és que així retorna l’enfrontament entre els que veiem l’engany i la manipulació i els que hi creuen o hi confien a ulls clucs amb l’agreujant de veure’ns, als qui no traguem, com unes persones “perilloses” que els poden “contaminar” pel que ens cataloguen d’irresponsables.

I aquí ens trobem, celebrant els quatre anys de l’inici de l’operació “encantament dels essers humans” en un veritable “dia de la marmota” que repeteix tot el plantejament i en la mateixa època de l’any, quan el fred provoca grips i similars a les que poder anomenar “covid”

La tàctica de repetir la jugada és ben evident davant l’èxit aconseguit en la primera implantació. Demostra poca imaginació però molta efectivitat i perseverança en allò que funciona.

Quin desencís constatar la facilitat que als foscos els suposa reobrir un relat malèfic donada la credibilitat que troben entre nosaltres que els hi aplanem el camí per a què ens sotmetin completament i aconsegueixin que ens n’anem de dret cap al pou pels nostres propis passos.

Molts contemplem amb dolor com es consolida aquesta desfeta entre els nostres germans que en tot aquest temps no han sabut (o volgut) destriar el gra de la palla d’aquesta manegada de l’elit fosca que va directa a la destrucció de l’essència humana (llibertat, dignitat) i, fins i tot, la pròpia existència amb l’objectiu de reduir població global.

Què ens cal fer davant d’aquest panorama que novament es comença a desplegar en una nova versió de “dia de la marmota” en el que tot es repeteix ?

S’admeten opinions i sobretot encoratjaments perquè la cosa ja passa de taca d’oli que, si no fos per que és tan greu, resulta d’una pesadesa extrema per la seva reiteració.

Podem seguir aplicant els criteris i accions que ens van permetre defugir la ignomínia en el seu moment i ens han portat fins aquí reforçats i segurs de sortir-nos-en una vegada més.

Amics, germans, la vostra salut, la vostra llibertat, la vostra dignitat només depèn de vosaltres. No us deixeu entabanar i confieu en vosaltres mateixos. Que les vostres oïdes estiguin closes als reclams espaordidors i enganyosos dels qui no us volen cap bé, sinó la vostra anihilació.

La nostra força està en no caure en els seus paranys. Passar olímpicament de tots els seus requeriments i normatives absurdes que promouen falsament per al nostre suposat benestar.

Som ésser poderosos i per això ens temen i miren d’enganyar-nos i subjugar-nos amb mentides i manipulacions de tota mena alhora que ens tenen entretinguts amb tecnologia innecessària i espectacles banals diversos.

Confiem en el nostre poder i passem totalment d’ells que no ens poden fer res si no els deixem.

O així m’ho sembla

_________________________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com – 6 gener 2024

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

No hay comentarios: