27/10/23

Potser no podem canviar el món però el nostre testimoni i energia no serà endebades

© EL MERAVELLÓS EFECTE D’UN VIRUS

Poc s’ho pensaven els nostres estimats controladors el què aconseguirien amb la seva maniobra sibil·lina de “crear-inventar” un virus per atemorir la tropa.

Va ser un efecte imprevist o ja en tenien la intenció?

El què van aconseguir va ser despertar tot un moviment social de grups de resistència i oposició al frau plantejat i a les seves absurdes imposicions.

Un fenomen impensable abans, quan la gent anava i venia sense preocupar-se gaire d’altri, va produir-se de manera àmplia, motivada i entusiasta.

Els que ens hi vam apuntar de bon principi hem pogut ser testimonis d’un fet extraordinari: Gent que no es coneixia de res o només es coneixia “de vista” ha esdevingut propera, íntima... una gran família.

Des d’aquells dies nefastos en què era una temeritat anar sense mascareta i reunir-se una colla de gent, han passat moltes coses, però la més significativa i valuosa és que, gràcies a un virus inexistent, tots ens hem “contagiat” d’un “verí terrible” que ha fet “estralls” entre nosaltres.

Aquest “verí” ens ha provocat un flux d’amor, harmonia, benestar, escalf, companyonia, unió... amistat! Quants i què bons efectes colaterals els produïts per un fals virus!

Benvingut doncs aquest virus trampós que, per damunt de desgavells enormes ocasionats, ha servit per a crear uns vincles i uns espais d’acollida que són una benedicció.

En aquests temps, on quasi tot està esdevenint virtual, és un goig i un plaure immens poder estar en contacte amb altres ésser humans amb qui t’hi sents bé, cara a cara.

La calidesa del contacte personal i la oportunitat de compartir inquietuds i sentiments ens renova l’esperit i tempera l’ansietat que provoca un estat de coses inadmissible.  

Una bella i esplèndida realitat, amb abraçades en arribar i en acomiadar-se.

Un reducte amb llum pròpia que genera i escampa energia de la bona per als que hi participem i per a tots els qui ens envolten.

Uns focus nombrosos, que s’han anat creant arreu del món, que suposen un bastió enfront les malvestats que ens aboquen els de sempre.

Potser no podem canviar el món però el nostre testimoni i la nostra energia no serà endebades.

Si tot és energia, la que nosaltres conreem es va escampant subliminarment, infiltrant-se allà on cal per a capgirar aquesta maligna inèrcia que tot ho contamina.

La gosadia i la supèrbia dels que volen anorrear la humanitat és tan gran que la seva pròpia ànsia els enfonsarà en la misèria.

L’ésser humà triomfarà perquè no pot ser d’altra manera, perquè és una criatura divina i té la protecció que ha de tenir.

O així ho crec.

_________________________________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com – 27 octubre 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

 

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Què bonic, Joan!!!

Totalment!!

Amb el cor amb tu, amb tots nosaltres i amb tota aquesta nostra pobre, bruta, trista i dissortada humanitat...

Anónimo dijo...

Donc si. No hi ha mal que per bé no vingui. Gràcies.

Anónimo dijo...

palm angels
hermes sale online
golden goose sneakers sale
hermes outlet
hermes outlet