20/8/23

Tenim la capacitat de fer el bé i és el moment de demostrar-ho. No hi tenim res a perdre

Una història d’amor

© FER POSSIBLE L’IMPOSSIBLE              

QUAN L’AMOR S’IMPOSA SOBRE LA VIOLÈNCIA

Després de llençar una proposta per mirar de desactivar tant com es pugui la maldat estesa al voltant nostre, ara pertoca anar concretant els passos efectius en aquesta direcció sense espantar-nos per la magnitud aparent del propòsit.

No es tracta d’abaixar la guàrdia ni d'anar de confiats pel món sinó d'aplicar la fórmula magistral: Contra l'odi l'amor, contra el mal la bondat.

Sembla que sigui utòpic però és el millor perquè enfrontar-nos-hi de forma violenta, a més de tenir les de perdre, no ens faria cap bé ja que la violència engendra violència i d'això ja n'anem sobrats.

A dins nostre tenim les eines i el poder de transformar la realitat, només ens cal creure-hi. Ara és un moment en què som desafiats a posar-ho en pràctica. La desfeta general que no fa més que agreujar-se ens emplaça a fer un pas endavant.

El que plantejo és que tots els que comparteixin la meva proposta s'aboquin a llançar bona energia envers aquells que, tot i perjudicar-nos, veig tan necessitats d'afecte (que crec és el seu taló d'Aquil·les) i així mirar de dissoldre’ls la maldat i alhora oferir-los, a tots els que en son responsables, la possibilitat de veure la llum i assolir la felicitat que només l'amor proporciona.

Ja sé que sembla una actitud passada de moda -new age o flower power- però crec en el poder de l’amor i endemés no tenim moltes més alternatives per a un enfrontament útil.

Si ens centrem en el terreny de les energies -que és el què tenim més a ma- caldrà enfocar-nos en projectar perdó i veritable afecte envers aquells atrapats en la foscor. Ens hauríem de fixar en persones determinades, aquelles que semblen els caps visibles d’aquest entramat maligne.

Enviar bona energia a un ésser concret pot suposar un efecte pràctic. Tots tenim al cap una llista de personatges mediàtics que apareixen regularment divulgant estratègies en contra de la humanitat i promovent accions per anorrear el nostre benestar.

Encara que limitats a uns quants noms coneguts, la nostra bona intenció envers ells pot suposar un primer pas en el desmantellament de la xarxa opressiva que s’està desplegant.

La nostra acció pot consistir en enviar amor i compassió a una persona determinada, fent-ho extensible al seu entorn habitual, per tal de facilitar la seva desconnexió de les urpes del mal.

Així, com una taca d’oli, es pot anar escampant afecte i perdó per entremig dels més implicats. Sembla molt metafísic, però pot funcionar i, a més, no hi ha d’altres alternatives.

Per tant, per on podríem començar:

Primer: Creure’s un mateix que és capaç de fer-ho;

Segon: Amarar-se d’amor i empatia envers algun d’ells;

Tercer: Enviar-l’hi la nostra millor energia confiant que la bondat dissoldrà el mal i donarà una nova llum als fins ara abduïts per la foscor.

El nostre esperit ens anirà inspirant en el camí a seguir i ens farà saber els qui són més necessitats d’afecte i comprensió.

Tenim la capacitat de fer el bé i ara és el moment de demostrar-ho. No s’hi perd res provant-ho i hi tenim molt a guanyar-hi

La Humanitat es mereix viure en pau i harmonia i entre tots ho podem aconseguir.

___________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gamil.com – 21 d’agost 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

No hay comentarios: