19/8/23

L’estratègia de l’amor crec la més adient i que pot capgirar un panorama tan trasbalsat

© TROBAR-LOS EL TALÓ D’AQUIL·LES  

LA GUERRA DE LES ELITS CONTRA LA HUMANITAT

Aquest escrit és la continuació del que vaig publicar el 18 d’agost sobre l’atac de les elits contra el poble de Hawai.

Aclaparat per la immensitat i l’extensió del mal a la Terra, producte bàsicament d’una colla de personatges de ves a saber quin origen, però també de molts altres que els van a redós i els hi riuen les gracies, sigui perquè hi creuen o només per veure de treure’n algun profit, vull fer una reflexió pràctica sobre les possibilitats d’aturar aquest dramàtic desgavell.

Per molt de poder que exhibeixen, segur que tenen un punt dèbil, algun lloc vulnerable i ens cal trobar-lo amb urgència per evitar més calamitats “naturals”... que aquesta és la part més penosa de la història: No en tenen prou de fer mal que a més ens han de fer passar per ximples...

Enduts pels seus relats inventats de tota mena, volen que a més de patir les conseqüències de la seva maldat, ens creguem que tot és producte de la Naturalesa: Les catàstrofes naturals no tenen motivacions econòmiques ni pretenen cap control sobre la Humanitat.

Per tant que es deixin de fer “els distrets” i si ens agredeixen per tots els costats, almenys que tinguin la dignitat d’admetre-ho... però què dic: que ells reconeguin les seves malvestats?, però si no saben el què és la dignitat!  

El seu tarannà és el d’anar a “pinyó fixo” de cara al què els interessa i passen per sobre de tot el què s’hi interposi. Si convé, divulguen un missatge mistificat per mirar de passar desapercebuts i facilitar-los més encara totes les seves malifetes que són el seu pa de cada dia.

No saben viure en pau, només si fan mal són “feliços”. Però no crec que en siguin gens de feliços, més aviat sembla una constant fugida endavant en la seva conducta malèvola en no trobar ni la pau ni la felicitat que està renyida amb el seu capteniment mancat de sentiments i empatia.

El què em pregunto és si tenim a l’abast el poder-los ajudar a sortir de la foscor on es mouen habitualment i fer-los veure que hi ha altres maneres de viure sense fer mal a ningú.

Crec que potser el “taló d’Aquil·les” d’aquests malànimes és la manca d’afecte en el què viuen i oferint-los-hi de ben segur que se’ls obririen els ulls i, el que és més important, el cor.

Sembla difícil el repte però, ben sovint, a qui dónes amor pots aconseguir guarir-lo del què sigui i seria molt feliç si pogués facilitar aquest procés vital a quantes més persones, ara obnubilades, pogués arribar.

Ja ho deia en el meu anterior escrit: No sé el què, ni com fer-ho, el que sí sé és que estic disposat a fer el què calgui, si més no, a provar-ho. Crec que l’estratègia de l’amor és la més adient i la que pot capgirar un panorama tan trasbalsat

Que així sia!

___________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gamil.com – 19 d’agost 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

No hay comentarios: