18/8/23

Per damunt de la ràbia i la impotència que crec sentim molts, ens toca fer el cor fort

© LA DARRERA DEMOSTRACIÓ DE L’IMPERI DEL MAL     

L’INFERN DE MAUI  -   LA 'COMMOCIÓ' DE MAUI

Quantes atrocitats més hem de contemplar per a començar a revoltar-nos des del més íntim dels nostres cors?

No sé què hi podem fer els esperits de bé, més enllà d’esglaiar-nos i denunciar-ho, però el què sí és segur és que no podem restar ni callats, ni plegats de mans.

L’atrocitat comesa impunement sobre el poble hawaià a mans de l’imperi del mal és tan esgarrifosa i ja ve sent tant repetitiva en el temps i arreu del món (Hiroshima, Nagasaki, Torres Bessones, Irak, etc.,etc.) que toca d’una vegada aixecar-nos en bloc contra tanta maldat.

I per si això no fos poc, encara ho volen disfressar de “desastre natural” quan fins i tot un nen de pit veu que ha estat un atac premeditat amb armes de tecnologia extrema. I és que no en tenen mai prou: A més de maltractats, escarnits!

Ja en vàrem tenir prou demostració darrerament en forma d’una falsa pandèmia amb la corresponent restricció de drets i la conseqüència directe de morts i empobrits arreu.

És intolerable, inadmissible, inacceptable, insofrible... l’espectacle continuat de la més infernal malvestat contra els éssers humans -germans nostres- a mans de personatges suposadament també humans.

Quina deïtat pot permetre -quan no fomentar- aquesta iniquitat que comporta tan gran sofriment en tantes persones innocents de manera directe i a moltes més un desassossec existencial enorme davant d’un patiment gratuït infligit per malànimes que demostren no tenir ni sentiments, ni consciencia, ni respecte per la Vida.

Individus que no saben què és l’amor, s’erigeixen en cabdills del mal amb l’única i malaltissa finalitat que la d’exercir un poder material sobre tot el què els envolta.

Diuen que ha d’existir el mal per a que el bé ressalti. Doncs jo discrepo d’això: Hi ha qui sembla que s’hi troba molt bé enmig de tantes demostracions malignes i aquesta energia -perquè tot és energia- no fa més que corrompre la bondat, l’alegria, l’amor...

I ara ens calen més que mai aquests dons per a promoure una revolta general de cara a mirar de dissoldre tota aquesta foscor i mala energia que va omplint-ho tot.

Per damunt de la ràbia i la impotència que crec sentim molts, ens toca fer el cor fort per a enfrontar-nos a aquest terrabastall amb l’energia del nostre cor i la nostra ànima que sabem curulls de poder i confiança.

Amb coratge i convicció, vinga som-hi tots!

__________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com – 18 agost 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

No hay comentarios: