11/8/23

Agafem-nos-hi fort que podem muntar-ne una de grossa i sempre serà pel nostre bé

© EL MÓN QUE VOLEM                               

Cada vegada que enfoquem la nostra atenció en el futur distòpic que ens presenta l’elit, estem dirigint la nostra poderosa energia mental a materialitzar aquest futur. La qüestió és, quin futur volem? Si de veritat en volem un de diferent, el què hem de fer és enfocar la nostra atenció en com ens agradaria que fos i deixar de repetir els seus plans.

No cal que tots imaginem un mateix món, un mateix futur. Cadascú pot crear mentalment el seu i, amb la suma de totes les nostres intencions, anirem materialitzant quelcom bonic i diferent. Compartim les nostres visions de futur, amb uns valors que ens enriqueixin com éssers humans, així anirem posant els fonaments energètics a sobre on poder aixecar el futur que somiem.

Podem estar segurs que és al nostre abast aconseguir-ho si partim de la base de voler-ho.

No ens calen moltes eines ni treballs, només la decisió i la voluntat: Ho vull i ho accepto. El què calgui fer anirà aflorant i es farà evident, només ens caldrà anar seguint el camí que s’obri.

Tenim l’energia necessària i el repte forma part del nostre quefer en aquest món -en aquesta època concreta- que per això hi som.

Que sembla impossible? Que caldria algun miracle? Tranquils, que la Vida és un miracle continu, només cal que hi parem una mica d’atenció i ens adonarem del munt de coses que semblen impossibles i es produeixen cada moment al nostre voltant i en nosaltres mateixos.

A través nostre es manifesta la Vida que només demana la nostra iniciativa, la nostra decisió, la nostra acceptació de l’equip que formem amb ella per anar materialitzant QUALSEVOL COSA.

Si la Vida és indiscutiblement un miracle i nosaltres en som una manifestació, perquè dubtar de les possibilitats reals d’assolir qualsevol cosa que ens proposem si així ho decidim i ho acceptem a l’avançada.

No és un discurs “new age”, ni un “brindis al sol” és una possibilitat ben real que s’alimenta del nostre convenciment i confiança més pregona en el misteri de la Vida.

No us faci por acollir-vos a termes que no “estan de moda”, que semblen inversemblants o que estan menystinguts en l’era de la tecnologia.

L’energia que atresorem inactiva a dins nostre és capaç de tot el què ens proposem. L’única condició és que no la podem governar. La podem convocar, ens hi podem encomanar, hi podem confiar... però llavors l’hem de deixar fer.

Quan es destapa l’espai d’energia de la que tots disposem és, metafòricament, com quan surt el geni de la làmpada que ja no hi ha qui el pugui parar.

Així que pensem-hi amb totes les nostres ganes i agafem-nos-hi fort que podem muntar-ne una de grossa i sempre serà pel nostre bé.

Però una cosa importantíssima: Posem-hi la més gran il·lusió, perquè la il·lusió és el combustible infal·lible per aconseguir el què vulguem. Quan la il·lusió es fa present, les comportes del nostre dipòsit d’energia s’obren de bat a bat i comencen a sorgir opcions, oportunitats, sincronicitats...

En fi no us vull atabalar amb una visió optimitzada de les nostres possibilitats. És quelcom que cadascú ha de comprovar per si mateix.

Per la meva part, he de dir que no parlo per parlar. Personalment he experimentat el que us exposo i per això no tinc cap mania de fer-vos-ho saber.

Bé doncs, mans a l’obra?

________________________________________________________

Joan Martí - 11 d'agost 2023

elcamidelavida@gmail.com 

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

No hay comentarios: