1/1/23

L’any 2023 és l’any de la refeta humana, del retrobament emocional i espiritual

 © LA LLAVOR DE LA VIDA           

Encarant l’any de la humanitat desperta

En silenci però esponerosa la llavor s’ha començat a obrir camí.

Dóna goig assistir al miracle de la vida.  

La Natura, sempre fent camí endavant i amunt, ens mostra la sendera del nostre viure: Confiat, perseverant, compromès, conscient i impertorbable

Engega un nou any però amb un “guio repetit”. Faria riure sinó fos quelcom tan seriós i penós. Ens volen tornar a passar la “funció del virus”... coi que arriben a ser tossuts!

Quin avorriment... màscares, certificats, confinaments... ja fan pudor!

Em sembla que aquesta vegada, per molt que s’hi capfiquin, la castanya que es fumeran serà definitiva per a què s’adonin que amb la gent no s’hi juga.

Aquest any és el de la humanitat desperta i delerosa de viure lliure i amb dignitat i els capsigranys del socorregut deep state o poder ocult se l’hauran d’embeinar...

O van a trompades o el “conte del covid” farà aigües i els ofegarà a tots ells, brètols sense gaire imaginació, només pendents de fer-se “immortals”.

Vatua quina gràcia que no ens els traguem del damunt... Si encara no emprenyessin i anessin només a la seva bola, afartant-se de calers, fama i poder... Bon profit, però als demés deixeu-nos tranquils!

Potser sonarà la flauta i acabaran tancant-se en uns espais privilegiats al marge de la societat i es dedicaran a les seves orgies i ritus més o menys satànics.

Que no en tenen prou amb els seus entreteniments i no volen renunciar a tocar la pera del comú dels mortals perquè això els hi proporciona l’adrenalina que no saben procurar-se d’altra manera? Doncs aquí els esperem.

Ara que ja hem vist de quin peu calcen els hi podem parar els plans de la manera més senzilla:

PASSAR TOTALMENT D’ELLS... Ni una protesta, ni una petició, ni una maledicció !!

Nosaltres anem a la nostra: Vivim, compartim, estimem-nos i gaudim de tot el què ens envolta.

Al personal “davosenc”, transhumanista i tocat de l’ala... que els bombin: Ja s’ho faran.

Tenim l’Univers al nostre costat. L’equilibri, la calma, la pau, el benestar ens esperen en quantitats tan astronòmiques que no ens les podrem acabar.

O sigui que arremanguem-nos i a construir allò que volem, allò que ens agrada, allò que ens convé com a éssers humans que som.

Que el cor agafi el timó de les nostres vides i la ment es quedi quieteta allà on ha d’estar. S’ha acabat la disbauxa i la desorientació en que ens han anat ficant.

Ara toca respirar i anar pas a pas delectant-nos amb totes les meravelles que tenim a l’abast i que no vèiem de tan enterbolits que estàvem

L’any 2023 és l’any de la refeta humana, del retrobament emocional i espiritual que ens omplirà de goig i benestar.

Benvinguts tots els homes i dones de bona voluntat

_________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

1 de gener del 2023

No hay comentarios: