29/12/22

Si a la Vida li fem confiança, l’energia i la protecció es multiplica exponencialment

© ÉS HORA DE DECIDIR QUÈ VOLEM

Ens ho estem passant molt bé aquestes festes i d’això es tractava. Seguim així, que encara queden dies de gresca per a poder acabar de carregar les bateries i anar esmolant bé la ment.

Preparem-nos per a fer realitat la societat que volem, on resplendeixin uns valors que mai haurien d’haver desaparegut.

Em resisteixo a fer-ne la llista... que cadascú pensi en els què més li inspirin i donin sentit a la seva vida.

Es tracta de situar cada cosa al seu lloc i guiar-nos per una escala de valors que posi la vida al capdamunt, sostinguda en la dignitat i la llibertat humanes.

Cal desbrossar el gra de la palla, fer neteja en els nostres costums. Omplir-nos de pau, optar per la senzillesa baixant el ritme frenètic en el què estem instal·lats.

Contemplar, meravellar-se... Hi ha mil motius per a un astorament colpidor. I el més important... hi ha 8.000 milions de raons per a relacionar-se, per a compartir gaudis, per a intercanviar dons, per a expressar sentiments, per a sentir-se en família, per a viure...

Les coses materials han anat ocultant les energies i els valors que atresorem. Apartem el vel que les amaga i fem-les sortir a “treballar” per nosaltres i pels altres.

Cerquem a dins nostre totes les potencialitats de què disposem i lliurem-nos-hi. Ens cal creure-hi per a accedir-hi i així eliminar la causa de tanta impotència entre els humans.

Nosaltres decidim: Volem patir o ser feliços? Viure en pau o angoixats?

Una vegada presa la decisió i mantenint-la, l’univers -la Vida- farà la seva feina i nosaltres en serem els beneficiaris.

No és tan difícil, només cal “deixar-se portar” amb plena confiança.

Jo confio en la Vida per què sé que m’estima... i ho constato contínuament veient com fa mans i mànigues per mantenir-me viu, sense demanar res a canvi.

I, si a més, li fem confiança, l’energia i la protecció es multiplica exponencialment.

Som-hi doncs!

VISCA LA VIDA

_______________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

29 desembre 2022

No hay comentarios: