26/2/24

S'hi apleguen professionals i també persones formades en teràpies compassives

© CÈL·LULES DE SALUT                               

Les cèl·lules de salut són una opció sanitària lliure i oberta, integrada per persones voluntàries, conscients i compromeses en l’ajuda mútua.

Promogudes pel Moviment d’Assistència Integral (MAI) creat per la Dra. Nadiya Popel s’estàn implantant per tot el país a través de nuclis locals.

Sense cap ànim de lucre, només amb l’interès de recuperar la sobirania personal i l’autonomia vital davant la mala praxis de la “farmafia” i de tot l’entramat que controla.

La salut  és cosa de cadascú i cap entitat o organisme extern hi té res a dir.

Per la meva part, rebutjo la imposició de qualsevol obligació o norma sanitària que em vulguin aplicar sense el meu consentiment perquè en el meu cos hi mano jo.

Cap amenaça té poder sobre mi: ni coaccions, ni sancions, ni expulsions, ni presons...

Desobediència civil total! Abans morir que claudicar!

La meva vida és el do més preuat que he rebut i el vull guardar de qualsevol assetjament que pugui comportar el seu possible anorreament. Una vida “vegetal” no té cap valor per a mi.

Una hora o altra he de morir, doncs que sigui per una causa digna. La meva vida és la màxima ofrena i la millor actitud davant la maldat que vol deshumanitzar-nos.

Res d’agenollar-se, sinó aguantar el tipus amb serenitat, acceptant les conseqüències amb enteresa: Es tracta de preservar la vida però no a qualsevol preu.

Tots ens podem guarir a nosaltres mateixos. Les malalties són un producte de la ment que reflecteix un desequilibri interior provocat per un disgust, una agressió, una frustració... Ens cal identificar-lo i acceptar-lo per a passar pàgina tot seguit, abans que es somatitzi.

La salut i el benestar son fruit de la pau d’esperit, la calma i la serenor. Les alteracions físiques tenen un origen emocional, espiritual, que hem de fer aflorar i expulsar de dins nostre.

Si ens trobem desequilibrats interiorment i la salut se n’ha ressentit ens podem ajudar amb mesures sanitàries naturals i humanes.

Això és el que pretenen oferir les cèl·lules de salut del Moviment d’assistència integral (MAI) a través de gent motivada i espontània a la que cal agrair el seu generós lliurament.

Les cèl·lules de salut apleguen a professionals (metges, infermeres) i també a persones que s’han anat formant en les “teràpies compassives” com les defineix la Dra. Nadiya Popel.

Com en tot a la vida, es dóna allò de que “tots som alhora mestres i alumnes” perquè tots aprenem els uns dels altres i entretant ens donem suport.

O així m’ho sembla!

_____________________________________________________________________________________________

Cèl·lula de Salut “Romaní” (Vilafranca) Contacte: Amèlia - Telèfon: 667486539 - Telegram: @celularomani

Cèl·lules de Salut a Catalunya: https://sobirania-vilafranca.blogspot.com/p/cellules-salut.html

__________________________________________________________________________________

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com - 26 febrer 2024

Altres escrits del mateix autor: https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

Versió en castellà a l’enllaç: https://masacriticaconsciente.blogspot.com/

No hay comentarios: