20/12/23

La implicació de la Dra Nadiya ens ha d’esperonar a agafar les regnes de la nostra vida

© UNA FIGURA DIGNA DE LLOANÇA

Doctora Nadiya Popel

Doctora en medicina a qui se li ha privat el dret a la seva professió a més d’imposar-li elevades multes pel sol fet de no combregar amb les mentides imposades pel relat oficial.

Una persona senzilla i admirable, exemple impecable de compromís i lliurament generós, víctima de brutal assetjament laboral i personal per raó de les seves conviccions.

La seva qualitat humana s'ha fet evident en la iniciativa d’oferir atenció sanitària per defora del sistema oficial corrupte, promovent l’autosuficiència en la gestió de la salut amb remeis alternatius efectius.

La creació de MAI Moviment Assistència Integral promogut per la Doctora Nadiya, ha estat la seva resposta als impediments de poder exercir dins el sistema.

Un moviment d’abast nacional avalat per nombrosos voluntaris del camp de la salut que atén a tots aquells que ho demanen.

Unes atencions que es miren d’apropar a tothom configurant unes cèl·lules d’assistència local que assumeixen el repte d’una autosuficiència real.

Als elements tècnics i mèdics (material i medecines) hi afegeix tot un conjunt de literatura divulgativa i un tarannà espiritual de base que respon a la creença que la salut és conseqüència del benestar espiritual.

Una labor abnegada i animosa que desprèn una magnífica energia, clau de volta d’aquesta valuosa proposta que brilla amb llum pròpia enmig del desgavell humà en el que ens han (ens hem) ficat.

Adherir-nos i divulgar aquesta acció tan ferma ens ajudarà a tots a sortir-nos-en dels terrenys enfangats en què s’ha convertit la societat actual a causa de la malvestat dels dirigents.

Una situació provocada també per la inacció de la majoria de nosaltres que, tot i veient la descomposició que s’està produint davant dels nostres ulls, no fem res per evitar-ho, encara que en som els principals perjudicats.

Toca assumir responsabilitats i la preclara implicació de la Doctora Nadiya Popel ens ha d’esperonar a agafar les regnes de la nostra vida deslligant-nos de la toxicitat del sistema.

Si més no, adonar-nos que ho podem fer pel nostre compte, ens obrirà els ulls per anar a avançant en la recuperació de les nostres potencialitats ara totalment menystingudes.  

Gràcies Nadiya pels teus patiments i per la teva voluntat de no deixar-te acovardir que t’ha portat a oferir-nos tot aquest conjunt d’eines pràctiques per a la nostra salut.

I encara més, gràcies per haver-nos facilitat el recuperar la nostra autoestima enfront d’un sistema que no vol res més que anorrear-nos.

Siguis beneïda i que no et manquin les forces en aquest camí inestimable.

______________________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com – 20 desembre 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

  

No hay comentarios: