5/12/23

Tenim la llum i la força que ens fa valuosos i envejats per aquells que volen espoliar-nos

© SI TANQUESSIS ELS ULLS, QUÈ VEURIES?

No és un contrasentit tancar els ulls per a veure-hi?

Un exercici interessant, sorprenent, instructiu. Canvia totalment l’escenari on habitualment som. Apareixen una pila de coses inesperades, imprevistes i tot embolcallat d’un clamorós silenci.

Un inhabitual silenci absent en el tràfec diari en què tots els sentits estan en constant tensió i estressats per mil estímuls que potser no ens importen però que ens afecten, vulguem o no.

Aconseguir crear un espai de silenci enmig de l’allau de sorolls que ens envolten és una fita inestimable que ens desconnecta temporalment i ens aporta un bany de pau i serenor.

Aquest silenci “visual” és balsàmic i reconfortant per sí sol.

Una cosa tan senzilla com tancar els ulls proporciona un descans saludable i, encara més, ens predisposa a desvetllar la imaginació fent-nos receptius a idees impensables, originals, que només a través de la calma poden aflorar.

Amb els ulls tancats accedim a un món inexplorat, màgic, on hi floreixen inspiracions i sensacions magnífiques.

Entrar en contacte amb el subconscient és el resultat d’aquest simple gest de tancar els ulls i restar quiet i relaxat.

No és meditar sinó lliurar-se intencionadament, de manera activa. Capbussar-se en aquest espai de pau amb l’esperit obert, amatent, per a deixar-se amarar del què vulgui sortir.

Tancant els ulls accedim al nostre interior i tenim la possibilitat de conèixer coses amagades que esperen ser descobertes i acollides.

Darrera aquesta porta silenciosa hi fa estada tot el nostre bagatge d’instruccions i coneixement per a fer-ne l’ús que ens cal en la nostra trajectòria vital.

Pot semblar agosarada aquesta asseveració però no costa gaire sortir de dubtes i comprovar si és quelcom cert i de profit. En qualsevol cas, l’experiència no deixa indiferent.

Benvinguts al silenci i a la calma. Benvinguts al retrobament amb el nostre ésser veritable. Preparem-nos per a les troballes més suggeridores que es puguin imaginar.

Som un pou de sorpreses que sempre és a ma per a ser sondejat i aprofitat.

Quelcom de verament important hem d’atresorar quan la nostra estimada elit hi esmerça tants esforços en desorientar-nos, embrutir-nos i fer-nos sentir incapaços i desvalguts.

A dins tenim la llum i la força que ens fa valuosos i envejats pels qui ens controlen i manipulen amb la intenció d’atrapar-nos i espoliar-nos.

Que s’ho facin mirar perquè no se’n sortiran. Nosaltres comptem amb els millors aliats per a nosaltres i som nosaltres mateixos.

O així m’ho sembla    

_______________________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelvaida@gmail.com – 5 desembre 2023   

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies