26/10/20

El que més irrita és que ens prenguin per idiotes sumant a l'opressió l'engany

© EL NOCTÀMBUL DE MODA: Covidet dinou

Crònica d'urgència

Molta influència ha de tenir aquest "guiri" perquè li "reservin" tota la nit per a ell sol. Que ningú l’importuni ni li faci ombra al "senyor de la nit". Sort que es retira a l'alba -com els vampirs- a esperar de nou la seva estona d'oci nocturn.

En fi, que encara hi ha classes i, qui dubti d'això, que surti a confraternitzar amb el nostre influent amic i veurà la que li cau: des de multes a cops de porra, acabant ben instal·lat en alguna suite entre reixes.

O sigui que, col·legues, ho teniu cru. O bé us lligueu al qui remena les cireres o ja us esteu guardant les ganes de festa i bon rotllo en un racó de l'armari, perquè, com el que més els agrada es "fer la santíssima" al personal, teniu cabreig assegurat per la tira de temps...

No tan sols mantindran les prohibicions sinó que les aniran ampliant en totes direccions i situacions i quan tothom estigui fart fins al monyo, t’oferiran la benaurada vacuna perquè així puguis moure't altre cop... UNA MICA!

-----------------------------------------------------------------------------

Ara seriosament, perquè l'assumpte és de la major gravetat.

Han pujat un nou esglaó en l'escalada d'opressió amb la barra, a més, d'amenaçar amb possibles noves mesures més coercitives si cap.

Qui dóna el primer pas cap a la recuperació de la dignitat i la llibertat?

Des del mateix moment que va començar aquesta agressió a l'ésser humà ja hi va haver qui va anunciar que sense sang no s'aconseguiria res. Ara amb la imposició del toc de queda ja són més els que criden a la lluita si volem aconseguir alguna cosa.

Encara que jo no crec en la violència, he de reconèixer que sembla que no ens deixen altra alternativa que, sense ser la solució, al menys donaria sortida a la ràbia acumulada per aquesta gran ignomínia.

Una ignomínia que ens infligeix ​​el "poder fosc" de la mà dels seus lleials servidors "els nostres propis governants" aspecte que enardeix encara més, en ser qui haurien de protegir-nos els que ens causen les nostres desgràcies.

El que més irrita és que ens prenguin per idiotes sumant a l'opressió l'engany.

Si ens volen eliminar que vagin directes al gra i acabarem abans.

Però no. A aquests miserables els agrada jugar amb nosaltres com el gat amb el ratolí...

Per això sembla tan difícil aplicar la fórmula "tot el que necessites és amor" donat que a aquests malvats res els commou i només els produeix plaer infligir dany i terror.

Molt a pesar meu, cada cop sento més enveja dels nord-americans perquè disposen d'armes amb les que defensar-se. Aquests pensaments són per a mi un retrocés humà. És tornar a les cavernes de les que sembla no hem sortit encara...

Les dues postures per als que som conscients de l'engany es limiten a ser uns guerrers o bé uns màrtirs ?!

Caure en les seves provocacions és per a ells una victòria ja que els donem la justificació per emprar el seu poder i els mitjans al seu abast per esclafar-nos. Doncs que ho facin !!

A mi no m'agrada aquesta vida de ratolins espantats i obedients.

CANÇO DEL GUERRER

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com

No hay comentarios: