23/10/20

És a les nostres mans aconseguir evitar que definitivament ens “prenguin la vida”

© HEM DE REFER ELS PONTS TRENCATS

Ens han separat i llançat els uns contra els altres: “tragacionistes” contra “negacionistes” i nosaltres els fem la feina bruta de crear malestar, rancúnia i divisió en benefici dels qui han implantat aquesta desferra de manipulació, engany i opressió.

El fotut és que si no anem plegats en aquesta tasca de “reconstrucció” s’haurà esvaït el poder retornar el temps de l’alegria i la il·lusió, en definitiva el temps de viure, que ens han sostret a canvi d’una “seguretat” que no és més que control i obediència.

Si no restaurem els ponts de la confiança i la comunicació entre nosaltres, ens quedem a mercè d’aquells que ens han abocat en aquesta situació de la que no tenen cap ganes de treure’ns sinó d’acabar-nos-hi d’enfonsar.

Faig una crida a tots aquells que troben a faltar el ball, la companyonia i la celebració de la vida per a que sense cap por ni mania ens llancem de ple a “fer la nostra”, passant de normes arbitraries que només tenen la finalitat de sotmetre’ns, enduent-se de pas la dignitat i la llibertat.

Desobeir quelcom injust és el què ens cal per sortir d’aquest pou on ens tenen atrapats.

No sentiu pena per vosaltres mateixos en veure-us tant vexats, humiliats i enganyats ?

Tanta por teniu que preferiu “morir en vida” abans que oferir cap mena de resistència ?

Vinga feu el cor fort i plantem cara a un sistema que només pensa en eliminar-nos perquè li fem nosa i li costem massa diners... Diners que, per a més escarni, són els nostres diners que ens van xuclant per tots els cantons deixant-nos en la misèria moral i econòmica.

Que no ho veieu que, a més de robar-nos el present, ens esborren el futur en privar-nos de tota expectativa creativa, abocant-nos descaradament a les mans d’una tecnologia alienant que els serveix per acabar de dominar-nos i anul·lar-nos com a éssers humans !

D’una vegada per totes: Adoneu-vos que això no va de crisi sanitària sinó de destrucció d’un sistema de vida, de cancel·lació de l’estat del benestar i d’imposició d’un control mundial únic al marge de tota mena de creences, cultures o religions !

Primer ens van prendre tot l’extern, deixant-nos el mínim per a poder sobreviure i ara ens estan prenent tot l’intern: la dignitat, la ètica, l’alegria, l’amor...

És això el què voleu? Deixar-vos-ho prendre tot per a que ja no us molestin més?

D’acord, el repte és important i no hi estàvem acostumats després de tant temps instal·lats en les comoditats que el sistema graciosament ens havia facilitat per a justament ensopir-nos.

Però s’ha acabat i res no tornarà a ser igual.

Entre tots nosaltres hem de decidir si ens hi conformem o si ens hi revoltem. Primer de tot (i torno al principi) ens cal refer els ponts trencats per les malfiances i les manipulacions.

Hem de recuperar la confiança en nosaltres i entre nosaltres per a evitar que definitivament ens “prenguin la vida” cosa que és a les nostres mans aconseguir si ens ho proposem.

La fórmula és ben simple:

NO FACIS RES QUE NO VULGUIS FER

NI DEIXIS DE FER RES QUE VULGUIS FER

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com

    

No hay comentarios: