13/4/23

Deixant-nos sentir i expressar tan meravellosa eina aconseguirem els millors resultats

© LA PEDRA FILOSOFAL DE LA VIDA 

Anem destarotats per la vida en uns temps foscos que ens van anorreant de mica en mica. No sabem què fer ni com fer-ho per a esbandir la desfeta que ens ha vingut al damunt.

Però, com sempre, la solució la tenim al davant nostre. L’eina que ens cal té un nom: AMOR

Es la pedra filosofal de la vida. No hi ha res que convoqui més poder ni més energia, una energia d’anada i tornada perquè quanta més se’n dóna, més se’n rep!

Una fórmula ancestral -d’efectes plenament contrastats- que per la seva senzillesa passa sovint desapercebuda quan no menystinguda.

En general som refractaris al seu ús, unes vegades per desconeixement, d’altres per vergonya, menysvaloració i en la majoria de casos per mandra o per dubtar dels seus efectes.

És d’una utilitat màxima i automàtica amb un cost zero. Poleix relacions, refà ponts, cicatritza ferides, obre possibilitats i, per damunt de tot, proporciona pau i benestar.

L’estimació des de l’ànima és l’amor, l’energia que remou tots els obstacles i aplana totes les dificultats aportant als qui ho practiquen un estat de calma i felicitat inigualable.

La seva aparent senzillesa es veu entelada per una colla de prejudicis i desinformacions que fa encara més meritòria la tasca de rescatar-la i amarar-se’n per abocar-la en el dia a dia com una pluja vivificadora.

L’amor és gratuït i inexhaurible. Abasta tan a qui el rep com a qui el dóna. L’acció guaridora és instantània i total. Esbandeix de cop tota la foscor, els malentesos i les pors.

Com es fa per estimar? Bona pregunta. Potser decidint voler-ho fer i deixant-se inspirar...

La qüestió és que una vegada convocada aquesta energia et pots desentendre de cavil·lacions, dubtes i desconfiances perquè en posar-la en marxa no hi ha res que la pugui deturar.

L’antiga sentència: Estima i fes el què vulguis té molta més validesa avui en dia submergits com estem en mil atacs i amenaces a la nostra integritat.

Deixem-nos sentir i expressar aquesta meravellosa eina amb la que aconseguirem els millors resultats retornant l’equilibri als nostres cors i escampant la pau i la confiança arreu.

______________________________________________________________________

TOT EL QUÈ ET CAL ÉS AMOR (All you need is Love) The Beatles

No hi ha res que puguis fer que no es pugui fer

És fàcil. Tot el què et cal és amor

Enlloc pots estar que no sigui on has d’estar

És fàcil. L’amor és tot el què et cal 


__________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

13 d’abril 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

  

No hay comentarios: