21/4/23

Tenim les nostres cartes... juguem-les bé i ens mantindrem en el partit

© L’EXTERMINI EN EL QUÈ ESTEM IMMERSOS  

Els plans de l’elit per a la humanitat estan tots adreçats a algun d’aquests tres objectius: Reduir la població, Esclavitzar als que quedin, Convertir-nos en transhumans

Per això ens ataquen des de tots els àmbits. Estem en guerra, una guerra contra nosaltres els humans, i no ens n’acabem d’assabentar. Els seus plans però tenen fissures i podem fer quelcom per a evitar que s’acompleixin. 

A redós d’aquestes observacions són obligades de fer unes reflexions per mirar de situar aquesta crua i horripilant realitat.

A primer cop d’ull a la cosa, per dramàtica que sigui, no se li veuen ni cap ni peus. No sembla que tingui sentit un desplegament tan gran d’energia per muntar un caos irreal, inventat i sense solta ni volta.

Un aspecte que s’ha esmentat en algun lloc és la “dimensió espiritual dels seus plans”. Potser és per aquí per on podem començar a ficar-hi el desllorigador de tant insòlita qüestió.

Nosaltres els “humans de carrer” només veiem el què tenim davant dels nassos (i a vegades ni això) però em fa l’efecte que la història és molt més transcendent.

En totes les cultures hagudes i per haver es contemplen “batalles dels déus”. Algunes han estat enregistrades i apareixen per exemple en l’àmbit hindú al Rig-veda amb les seves vimanas al cel. En l’àmbit bíblic parlen de “carros de foc que s’enlairen al cel” i a l’època sumèria hi surten els annunakis amb les seves anades i vingudes de “dalt”

En fi fantasies o no, el cert és que “haberlas, ailas” i des de temps immemorial la disputa de la Terra sembla que encara no s’ha acabat. Ara hi ha “l’inconvenient” que està superpoblada amb uns elements no massa “selectes” per al gust dels qui s’ho miren des del cel enllà...

Recordem que també ens han explicat les periòdiques catàstrofes (diluvis, terratrèmols, foc...) que han suposat exterminis temporals de la vida terràqüia.

Sembla que estem immersos en un nou extermini producte de la disputa de dos bàndols que volen gaudir en exclusiva de la Terra. Encara que ens pesi, potser haurem de creure que estan defora les nostres possibilitats humanes, però tot i així, des de la nostra limitació ens podem fer unes preguntes per a mirar de donar-hi sentit.

Aparentment els humans som uns éssers compostos de dues parts: la física i l’espiritual. Dotats de diverses capacitats per a la supervivència i també per al desenvolupament intel·lectual, amb una eina afegida que és la consciència.

Aquí volia arribar: I si al personal que s’està esbatussant –amb nosaltres com a carn de canó- el què veritablement l’interessa és aquesta eina que a nosaltres ens empeny i ens dóna suport, (encara que a molts sembla els hi fa més nosa que servei) perquè ells “no en tenen” i saben que, pels que en gaudim, ens suposa ser transcendents (diguem-ne immortals) ?

En molts llocs s’ha esbrinat la fal·lera que els nostres “dominadors” tenen per la nostra “energia” que es veu que els alimenta d’alguna manera. D’aquí vindria l’existència històrica de sacrificis humans, amb el seu patiment i dolor que aprofitaria a uns éssers mancats d’empatia –d’ànima-

Sigui com sigui, de tot plegat poc en podem demostrar però davant la situació aberrant que ens envolta potser ens caldria ser més oberts de mires, deslliurar-nos de prejudicis i donar entrada a alguna “teoria fantàstica” que pugui encaixar en el possible.

Què en traiem d’aquest exercici de fantasia-ciència ficció? En primer lloc, un bany d’humilitat en reconèixer que hi ha moltes coses que se’ns escapen, que potser no deixem de ser uns més en el panorama universal, però també que som agraciats amb uns dons prou importants per a que ens els vulguin arrabassar.

Per tant, punt i apart. Som el què som, som com som i tenim les nostres cartes... juguem-les bé i ens mantindrem en el partit. Tots en aquesta vida estem equipats adequadament per a transitar-hi i gaudir-ne

Bon viatge i bona sort!

_________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

21 abril 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html


1 comentario:

Anónimo dijo...

Moltes gràcies x compartir la teva visió. Una abraçada...he gaudit lleginte!🙏😘