29/6/20

Alerta per als qui aprecien la llibertat, la dignitat i la transcendència de l’ésser humà

© LA CALMA QUE PRECEDEIX LA TEMPESTAT

S’ha aixecat l’arrest domiciliari i tots tornem a trotar per tot arreu. Això sí, ben identificats amb la marca del morrió per a que no ens oblidem que seguim controlats i que en el moment que creguin convenient ens tornaran a retirar el dret a moure’ns i ja no dic a tocar-nos perquè això encara no s’ha recuperat del tot.
És el sistema de la “granota bullida” per evitar que ens adonem que ens la foten fins baix. Jo mateix, que no m’he posat cap cop la mascareta des de que ens van enterbolir amb aquesta “plandèmia”, ja he renunciat a la meva tasca solitària i em poso el morrió quan cal per fer més còmode el meu dia a dia.
Fins i tot he perdut l’esma de seguir denunciant i fer com aquell que “predicava al desert”. Cansa haver-se de repetir tant i amb tan pocs resultats a la vista.
Quan vingui la riuada serà el “campi qui pugui” i de res hauran servit tots els escrits que he anat fent. Ni la satisfacció espúria de “jo ja ho vaig dir” perquè l’aiguat ens deixarà xops a tots.

Només la sensació de no haver-me deixat enganyar ni haver-me sotmès, poden amarar el meu cor i satisfer la meva ànima.
Aquesta treva en la que estem és més punyent encara que les limitacions que ens havien imposat fins fa poc, perquè ens fa baixar la guàrdia; no com al principi en què, si més no, estàvem motivats per a revoltar-nos.
No ens podem distreure ni confiar gens ni mica perquè el què ens caurà al damunt pot ser enorme. Almenys que no ens agafi desprevinguts: “Vetllem perquè no sabem ni el dia ni l’hora en que el Senyor vindrà...”  Aquesta cita de la biblia pot ser una bona metàfora de la situació a la que estem abocats. 
Si no reaccionem ara, llevant-nos els morrions i renovant les mostres d’afecte entre els uns i els altres, amb els contactes personals de donar-nos la ma, abraçar-nos, fer-nos petons i ballar amb alegria i confiança, estem ben servits.
Penseu que el tracte que ens espera, a part d’un altre confinament per un suposat rebrot de la “conyavirus”, serà l’oferta de vacunar-nos per a poder circular amb una certa llibertat i en el moment que ens “punxin” serem seus definitivament.
Llavors ja no hi valdran revoltes ni queixes perquè l’accés total que els hi haurem proporcionat “voluntàriament” ens deixarà desarmats i a mercè seva en tots els aspectes, tan físics com mentals.
Per què us penseu que estan instal·lant a corre cuita un fotimer d’antenes de 5G? Us ho venen com una gran millora per les comunicacions i és ben cert però per la mateixa via són un accés directe al vostre interior que controlaran quan us hagin inoculat el “nanochip” amb les refotudes vacunes.
Compte doncs, molt de compte a deixar-vos abduir més del que ja han fet fins ara per què no hi haurà retorn possible, si més no, per als qui aprecien la llibertat, la dignitat i la transcendència que l’ésser humà atresora i li serveix per a viure la vida amb alegria compartint-la amb tots els membres d’aquesta espècie tan explotada.

SINGING IN THE RAIN
_____________________________________________
Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com
29 juny 2020

No hay comentarios: