4/6/20

La sensació és excelsa quan veus tot el què podem fer si ens ho proposem

© EL FENÒMEN DAVID vs. GOLIAT

Tots sabem com va anar aquesta història. Ara la podríem transposar a la situació actual.

Tothom tenia por de Goliat per la seva força descomunal. David, que es va oferir per a acarar-s’hi, el primer que va fer va ser esbandir la por i així va poder pensar la tàctica que el va fer reeixir.

Nosaltres tenim també al davant un poderós adversari que d’entrada ens fa por. Per tant, per enfrontar-nos-hi, primer ens cal perdre la por i així, deslliurats d’aquesta càrrega inútil, tindrem tota l’energia per a trobar i dur a terme la millor tàctica que ens permeti aconseguir espolsar-nos el seu poder de sobre.

Pensem que ens dominen però és perquè ens deixem dominar. Podem organitzar-nos sense ells si sabem renunciar a les “comoditats” que ens ofereixen per a tenir-nos ben lligats.

Si ens plantegem la vida a partir del bàsic i compartim tot el comú, anirem bastint un tipus de vida en la que no hi hagi servituds i sí solidaritat.

La qüestió és que un viure més senzill se’ns pot presentar pel seu compte com a conseqüència del desgavell en el que estem immersos, per això més val que en prenguem la iniciativa abans que ens caigui al damunt.

Tots som  miralls que reflectim la llum que ens arriba de la Font Primordial (la que ens dóna la vida) i amb més o menys intensitat escampem la claror arreu a més d’amarar-nos-en nosaltres mateixos.

Aquest desplegament lumínic abasta de forma exponencial a tots els membres de la família humana orientant-nos vers un món harmònic, ple d’il·lusió, pau, alegria i amor.

A poc a poc però sense pausa ho anem fent realitat si tots ho volem així. Només hem de “netejar” bé el nostre mirall (fer-nos conscients) i amb decisió i perseverança, ho farem possible per descabellat que sembli.

Tenim el poder i l’obligació d’aconseguir-ho. La nostra ànima n’està delerosa i ens hi empeny. Fem el què puguem cadascú i anem sentint a dins nostre el ressò dels nostres encerts i el suport que tenim garantit enfront de tanta malvestat i traïdoria.

Cada cop som més els qui anem despertant i adonant-nos de l’engany i ens encaminem vers la senda de la dignitat, el coratge i la llibertat.

La sensació és excelsa quan veus tot el què podem fer si ens ho proposem, perquè ens ho mereixem i som aquí per a gaudir-ne.

Endavant i amunt!


DESPERTAR 
___________________________________________
Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com
4 de juny del 2020

No hay comentarios: