28/2/22

L’embat plantejat ha pujat de to i no importa el “qui” sinó el “per què i el “per a què”.

© S’HA ACABAT L’EPIDEMIA, ARA TOCA LA GUERRA!

Poc ha durat la calma. Estava cantat que ens l’endinyarien per una altra banda. I no s’hi han posat per poc: una guerra en tota regla que ve a precaritzar-ho tot encara més.

Els passaports covid són un conte de nens al costat de la castanya real de les bombes.

Ara sí que tot s’hi val. Quan comencen els trets s’acaben les contemplacions. Amb aquest escenari tot és possible i no per a bé.

Comptant que totes les parts en conflicte estan en el mateix bàndol, no cal entretenir-se en esbrinar 'qui és qui' sinó mirar més enllà i albirar les conseqüències que es busquen amb aquesta acció desestabilitzadora.

Per damunt del patiment i els danys directes als més afectats de la zona en guerra, s’obre un ventall de noves situacions per a oprimir encara més a tots els que ja estem prou sotmesos per les malvestats imposades en nom de la “pandèmia”.

Desproveïment, encariment, racionament... i sobretot control i submissió.

El famós objectiu “no tindràs res però seràs feliç” s’acosta a passes de gegant.

Ja no els cal inventar virus ni altres històries sanitàries... ara ja tenen una excusa real amb el daltabaix que una guerra suposa... una guerra, a més, al costat de casa i sota l’amenaça d’estendre’s i/o acabar tirant de l’arsenal nuclear.

Als qui resistíem -i ens resistíem- a caure en el parany de mentides i imposicions arbitraries ens caldrà replantejar-nos accions i actituds.

L’embat plantejat ha pujat de to i s’ha fet visible dramàticament. Torno a dir: no importa el “qui” sinó el “per què i el “per a què”.

És evident que al darrera hi ha interessos econòmics de gran volada però, i de la mateixa tacada, s’aprofundeix en l’anorreament engegat fa dos anys a causa del virus fantasma.

No sembla gaire descabellat veure-hi un cop de ma sense manies en la mateixa direcció en la que es va muntar la “declaració de pandèmia”.

Ara ja o hi valdran mitges tintes: Si no hi havia prou divisió entre la gent, ara sí que ens haurem de mullar del tot i aplegar-nos per enfrontar-nos a la “bestia desfermada”

Els medis -tots- van bojos amb el nou “tema” amb el que ens bombardegen sense parar (tampoc cal perdre el temps pensant en si és veritat o no el què diuen)

No només segueixen amb la tècnica de la por sinó que a més ens enfronten a gran escala uns països contra d’altres afegint-se a l’enfrontament ja provocat entre la gent dels mateixos països.

Ens cal més que mai mirar d’abstreure’ns tan com puguem d’aquest allau intoxicador (que ha esborrat tots els altres temes) i centrar-nos en el què és veritablement important

El gran emblema de sempre del poder ocult: Sembrar el caos per a oferir ordre (Order ab chaos) i tots agraïts sotmetent-nos al que els vingui més de gust als promotors de la gran malifeta.

Atenció: No es tracta de donar suport a un país o un altre. Es tracta de desemmascarar d’una vegada per totes la maldat d’aquells que juguen de manera criminal amb la nostra vida.  


HIMNE DE L’ALEGRIA

__________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

26 febrer 2022

No hay comentarios: