11/2/22

Els desitjos es fan realitat quan estan sustentats d’una gran il·lusió i energia

© UN INTERLUDI SINISTRE… O MOTIVADOR?

No les tenim totes davant d’aquesta calma sobrevinguda. Ens costa creure que aquest replegament agressor sigui real. Més aviat fa l’efecte de ser una treva estratègica.

Es fa difícil no esperar un contraatac pel lloc on menys pensem.

Mentre nosaltres “respirem” intuïm que es van ordint a saber quines malvestats. D’acord que ara toca esmerçar totes les energies cap a l’objectiu de crear uns escenaris nous que es basteixin sobre les bases de l’amor i l’alegria.

Però cal admetre que la desconfiança plana irreductible per damunt de tot i ens cal espolsar-nos-la perquè si no el què estem fent és fomentar una “profecia autocomplerta”.

Com es pot fer per a no pensar en un “elefant blanc”?

Què ens cal per deixar de banda dubtes i temors?

Llançar-nos en cos i ànima a viure i conviure.

És indispensable abandonar les especulacions i l’atenció vers allò que NO volem i obrir-nos i promoure allò que SÍ volem. Definir ben clar el què ens agrada i anar-hi de cap amb decisió, perseverança i il·lusió. Sobretot amb il·lusió... i confiança!

L’Univers sempre respon als nostres somnis, només els hi hem de plantejar amb detall i convenciment. Ens cal ser molt concrets i apassionats amb el què volem.

Els desitjos es fan realitat quan estan sustentats d’una gran il·lusió i energia.

Quan ens hi sentim immersos del tot, sense escletxes.

Quan ens els fem nostres i en gaudim ja abans de tenir-los.

Quan hi llisquem amb tots els nostres sentits.

Si volem deixar enrere aquesta situació degenerada i depriment hem de projectar-nos vers una de diferent amb determinació.

Podem estar segurs que rebrem tot l’ajut que ens calgui si demostrem un veritable desig d’un pla de vida que ens ompli i faci irrepetible el nostre pas per aquest món.

 


VAIG A VIURE

______________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

11.02.2022

 

No hay comentarios: