18/4/20

Si ens agrada viure i ens nodrim d’alegria i fe en la Vida, cap virus ens pot afectar


© ALLIBEREM-NOS (En cos i ànima)

Hi ha interès en eliminar la gent gran i la gent malalta crònica, en definitiva la que no serveix per al sistema i que li costa diners de “mantenir”. I així es pot comprovar només que ens hi fixem una mica.

S’estan fent servir morts habituals -en períodes de fred entre els grups d’edat més avançada- per a fer-les passar com el resultat d’una pandèmia prefabricada.

Ara tothom que es mor ho és a causa del fotut virus. Es veu que totes les demés causes han desaparegut. Per què no s’ha fet cap autòpsia a ningú?

Ens volen fer passar gat per llebre i anar inflant les xifres per acabar d’espantar de manera perversa. I encara aplaudim el que ens aixequin la camisa!

Jo tinc 72 anys i, seguint la lògica de la situació, formo part de la població en risc. Però jo estic saníssim i desmenteixo als pregoners oficials que tots estem exposats a la infecció.


Si ens agrada viure i ens nodrim d’alegria i fe en la Vida, cap virus ens pot afectar. Res ni ningú pot tombar-nos.

Em faig creus de que no hi hagi enlloc revoltes davant d’aquest atac amb premeditació i traïdoria per a ensorrar-nos, tan psíquica com econòmicament i, el que és més greu, enfrontar-nos els uns contra els altres.

Volen amargar-nos i deprimir-nos fins baix i ens ho estem deixant fer. Ens ho han pres tot i més que ens prendran. Ho fan de manera gradual per a que no ens n’adonem i ho anem donant per una cosa natural.

Proposo trencar d’una vegada aquest tancament forçós, innecessari i perniciós per a la salut física i mental de tanta gent que, si alguna cosa se’ls pot retreure és la seva bona fe, la seva ingenuïtat i la seva por irracional, donant credibilitat a aquesta manipulació gegantina i criminal.

PLANTEM CARA a un sistema que no vol més que anorrear-nos i fer-nos perdre les ganes de viure.

SORTIM AL CARRER tots en tromba i deixem-nos de guants, mascaretes i collonades.

RECUPEREM LA NOSTRA LLIBERTAT que si comporta algun risc és el de ser feliços... o ens volem quedar tancats i angoixats de forma permanent?

Vull tornar a ballar i gaudir de la vida!
____________________________________________________________

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com

No hay comentarios: