29/4/24

No tindran res, no seran feliços i treballaran fins a restablir tot allò que han fet malbé

LA MEVA VISIÓ                                         

Doncs sí, molt bé! No vull ser esgarria festes, però cal recordar que:

1. Dins de les estratègies de control/manipulació una de molt important és la confusió; ara blanc i ara negre i si convé gris, ara culpables i ara tením raó... Això és part d’aquesta, ho hem vist i ho continuarem veient. Com també ho és la saturació de informació, que no permet aprofundir raonablement en cap qüestió en concret, és a dir, el reguitzell de noticies de tots els colors i de tots els dies.

2. També cal recordar que els altaveus del govern i dels que mouen els fils de les titelles son les pantalles, i que darrera hi ha una enginyeria social estudiada i desenvolupada fins al darrer detall, és a dir, la TV per a covidians/oficialistes, els estatistes, i els smarts per a dissidents, tots plegats participants del xou, perquè el més important és que d’una manera o una altra participi el major número de gent, per allò de som creadors de realitat...

3. La distracció també és una de les importants estratègies de control/manipulació, mentre estem distrets amb el que ells fan amb la nostra participació activa o passiva no fem res que pugi fer nosa als seus plans. Com per suposat tampoc ho fem en fer servir les seves eines per a oposar-nos, més que res perquè és ridícul pensar en una possible solució del problema amb les eines que el problema ofereix: manifestacions, recollida de signatures, denuncies, candidatures polítiques, etc., etc., etc.

4. I per suposat cal recordar que els governs compleixen les ordres dels seus amos, com també cal recordar que el govern és la principal font de finançament de les TV i dels mass media sigui el format que sigui, com ja he dit, són els seus altaveus. Per tant, a un mes de l’aprovació del famós Tractat de Pandèmies (que tant temps ha tret de la vida de molts i moltes, no pas de la meva), tractat que com tothom sap té que donar sobirania a la OMS per damunt dels Estats, inicialment amb temes de sanitat i canvi climàtic, i després en tot. Així doncs és norMAL que les titelles hagin rebut l’ordre de començar a desprestigiar-se com actors polítics dels partits en general i/o del govern en particular i, per tant, aquests hagin començat complir les ordres dels superiors i a donar ordres als seus inferiors perquè comencin a deixar anar “noticies” com aquesta. Això ho faran de mica en mica, així que calma, però anirà arribant fins fer-los caure com peces del dominó arreu del món, govern darrera govern.

Així doncs, res de nou, un pas més de l'agenda, ara toca començar a carregar-se els governs que ja han fet la seva feina d’assassins de vides, de la dignitat i de la pau, de l’economia, de la natura, i que ja han venut o regalat el país i els seus actius a preu de saldo. Sí, preu de saldo, que deu ser l’únic just de tota aquesta historia.

La única noticia que, per a mi, significaria que anem bé i que reenviaria o publicaria seria:

1) Tots els actors polítics, govern i oposició, ja han passat per la guillotina i les aus de rapinya no han deixat res d’aprofitable, si és que hi havia res.

2) Tots els registres de naixement i documents de identitat, llicències, etc. han estat cremats, les persones ja no són persones, s’han tret la màscara i tornen a ser éssers vius, sapiens amb totes les seves característiques. L’esclavatge ara sí i per fi ha quedat abolit!

3) Els éssers vius ibèrics han fet la primera recollida de signatures post-democràcia, aquesta sí, útil i amb caràcter vinculant, per dir-li a la OMS que comprin passatges a la NASA o a la AEE per a tots els seus integrants i finançadors amb destí a Saturn i toquin el dos abans no comencem a desplegar la Nostra Agenda 2030, on no tindran res, no seran feliços i treballaran sense descans fins a restablir tot allò que han fet malbé.

Feliç tarda a tothom.

Erik

 

No hay comentarios: