31/5/23

Assetjament que no podrà amb nosaltres, éssers humans valents, confiats i poderosos

© FES EL QUÈ PUGUIS... NINGÚ ET DEMANA MÉS  

FES EL QUÈ PUGUIS, AMB EL QUÈ TINGUIS, ALLÀ ON SIGUIS!  
-T. Roosevelt-

Una bona fórmula de conducta per als temps on ens trobem.

La seva humilitat i sinceritat ens permeten agafar-nos-hi per assolir una certa pau d’esperit davant dels reptes que se’ns plantegen i que ens provoquen impotència i frustració degut a la desproporció de forces que sembla que hi ha en joc.

Si tenim en compte l’esmentada recomanació i reflexionem sobre el nostre veritable poder interior arribarem a la conclusió que potser sí que hi tenim quelcom a fer

Cal imaginació i rigor per endevinar l’escletxa en la que introduir el nostre “cavall de Troia” que, si més no, faci descarrilar el desgavell imperant i propiciï un sistema diferent de vida

D’entrada però el què toca és mantenir la calma i estar a l’aguait. Seguir les informacions sense capficar-s’hi, només per anar tenint una idea de per on poden anar les coses i mirar de detectar allò que sigui significatiu i versemblant

D’altra banda fora bo que cadascú es plantegés les seves veritables prioritats fent un exercici d’introspecció per tal de conèixer-les i saber si són compartides per d’altres.

En qualsevol cas recordem que una tasca compromesa sempre serà individual i només podrà ser col·lectiva per la suma de participants que coincideixin en els objectius.

És evident que per assolir avenços significatius cal definir estratègies de grup a partir de consensos d’acció, objectius i renuncies.

La situació està prou definida i es va implementant cada cop de manera més accelerada. Si volem intentar quelcom és ara que cal posar-s’hi.

Cada dia que passa la soga es va estrenyent més al nostre voltant i les nostres possibilitats minven. Només un vertader miracle pot capgirar el curs dels esdeveniments.

Som nosaltres els qui el podem produir? Si més no, el què sí és cert és que no hi d’altres que vinguin en la nostra ajuda.

Fins i tot l’univers -el nostre proveïdor d’energia- és “en stand by” a l’espera de les nostres decisions per a coadjuvar-hi. Tal i com està més que demostrat que no intervé si nosaltres no fem els primers passos.

O sigui que ja sabem el què ens toca: MULLAR-NOS i confiar amb l’ajut espiritual que es farà present si es fa palesa la nostra implicació i convenciment del què volem fer.

Per tant ÉS QÜESTIÓ DE VOLUNTAT I FE cosa que tenim ben a ma per a posar-nos en marxa i provocar el capgirament d’aquest panorama ara esgarrifós

Que cal coratge? Evidentment que sí, perquè donar el primer pas sempre demana valor i més en circumstàncies tan esfereïdores com les que ens envolten.

Un cop ens posem en moviment serà ja un no parar i anar aplegant ajuts, forces i energies que convergiran cap al gran objectiu... quin objectiu? Recuperar els autèntics valors humans i posar els fonaments d’un món acollidor per a tothom.

Com es pot fer? Ja se’ns anirà revelant si estem decidits a fer-ho confiant en el nostre poder i en la inspiració divina de la que som la seva creació i que és la primera interessada en que reeixim.

Omplim-nos de pau i tranquil·litat. Cap defalliment ni sentiment de derrota. Ens en sortirem d’aquest assetjament que no podrà amb nosaltres, éssers humans valents, confiats i poderosos.

O així m’ho sembla

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

31 maig 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

No hay comentarios: