14/8/22

Tenim un esperit immortal que és la causa del seu malestar perquè ells n’estan mancats

© BENVINGUTS A L’INFERN             

Ens volen rostir a tots. No cal que anem a l’infern, ja ens l’han portat a casa. Com que amb l’enganyifa del covid no ens van acabar d’anorrear, ara van desbocats amb el seu particular “llançaflames” universal.

Bloqueig de pluges, crema de boscos, granges, camps i tot el que se’ls interposi. Acaparament de fonts d’aigua, malbaratament de l’embassada, lleis de carestia, limitació de recursos...

Van a totes sense cap mania. Si no ens han rostit per dintre ara proven de fer-ho per fora!

A què esperem per dur-los a ells a la foguera i desempallegar-nos de tanta maldat?

Per molt que ens sentim aclaparats hem de reaccionar, no pot ser que ens esclafin sense cap resistència de part nostra.

Ens hi va més que la Vida: ens hi va la nostra dignitat humana!

Si vam encarnar en aquesta època és per a fer el què ens pertoca en defensa de l’element humà, deixant de banda creences, ideologies, prejudicis i per sobre tot, comoditat, desinterès, covardia...

Aquest repte va adreçat a tots- Evidentment ens cal ser conscients de què som i de quina és la nostra tasca en aquest món.

A canvi del gran do de la Vida, què menys que fer-nos-en responsables i defensar-la, fent-la triomfar per damunt de tots aquells que sembla que gaudeixen destruint-la.

Per damunt d’aquells que sembla que es recreïn davant la nostra inòpia i lliurament gratuït !

L’ésser humà és quelcom molt valuós i mereixedor d’un lloc preferent a l’Univers !

Malgrat ignorar tantes coses de la immensitat còsmica, la nostra existència reclama una actitud ferma i decidida del nostre paper en aquesta gran realitat.

La Vida és el nostre “combustible” i el què ens envolta -tot l’univers- està amatent al nostre desig: Només ens cal manifestar la nostra voluntat i tot es posa en moviment.

Som una criatura de l’Univers amb una transcendència de la que a vegades costa ser-ne conscients, però, tot i el munt de coses que desconeixem, d’una cosa estic completament segur i és que l’Univers ens estima i només ens cal convocar-lo perquè es produeixin els miracles !

Si no fóssim tant importants, com es comprèn que se’ns enfrontin amb tanta intensitat i persistència, que ens persegueixin amb tant d’ardor i traïdoria.

Si no ens deixem, som indestructibles. Tenim un esperit immortal que és la causa del seu malestar perquè ells n’estan mancats i ens l’envegen.

El nostre esperit és el nostre suport davant de qualsevol embat.

Podem confiar-hi plenament.        


IMMORTAL

_________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gamil.com

14 d’agost del 2022

No hay comentarios: