29/7/22

La dita “no hay mal que por bien no venga” és molt adequada per a l’actual situació

 © LA MIDA JUSTA                                

Tot està ben mesurat encara que no ens n’adonem. Tot te el què ha de tenir: La durada, la consistència, l’oportunitat, la dificultat, la incertesa, la satisfacció, la por, l’alegria... El gran joc de la Vida!

Un munt d’ingredients aparentment dispars es van alineant al nostre camí i ens van confegint el marc per al nostre viure i el nostre sentir.

Una colla de circumstàncies es van conjuminant per a encarrilar-nos vers els nostres objectius que anem descobrint conforme els anem assolint.

Mai sabem a l’avançada el què ens espera, si ho fem bé o no, si és el camí adient. El primer pas sempre l’hem de donar nosaltres, llavors és quan la Vida hi fa la seva part.

La nostra intenció és la que ho genera tot, però sense cap garantia prèvia. La Vida no ens dóna res, només ens fa costat en les decisions i el camí que anem prenent en escoltar el nostre cor.

Per això d’aquesta malvestat del Covid n’ha sorgit una situació que cal agrair: Ens ha ajuntat, ens ha fet redescobrir l’amistat, la companyonia, l’amor!!

Per experiència pròpia he de dir que ara valoro molt més el contacte amb la gent, en qualsevol ambient.

La relació amb els meus germans, l’intercanvi amb nous amics de grups de consciència, l’esbarjo i les confidències amb la persona amb qui comparteixo la vida...

També han aflorat sentiments i sensacions pregones a rel d’activitats conjuntes que han anat creant uns vincles ferms i formosos amb persones que abans no ens coneixíem.

La necessitat de comunicar-nos ha obert els nostres cors comunicant-nos experiències i emocions pròpies.

Tot plegat un bon bagatge per adobar el nostre estat vital força malmès arran de la maldat escampada arreu.

Les conseqüències del sotrac al que ens han sotmès s’han traduït sortosament en una intensificació de les relacions i un aprofundiment de les interaccions humanes amb l’esplèndid resultat d’un augment d’energia compartida.

La dita “no hay mal que por bien no venga” és molt adequada per a l’actual situació de neguit i ràbia davant les constants agressions que ens apliquen o amenacen amb aplicar.

Per tant aboquem-nos a viure intensament i gaudim de tot el què puguem. Estrenyem els nostres llaços amb tots els que tinguem al nostre voltant, intercanviant, compartint...

No perdem de vista que nosaltres tenim el poder de decidir el què fem amb la nostra vida.

Estimem-nos i siguem ben feliços!

LA CERTESA 

----------------------------------------------------------

Joan Martí - elcamidelavida@gmail.com

29 juliol 2022

VEURE TOTES LES ENTRADES DEL PROPI EDITOR:

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html

 

No hay comentarios: