11/7/22

En aquests moments de temença i desorientació, és quan toca centrar-nos en el bàsic

© EXAMEN DE CONSCIENCIA (La Llei Natural)      

Una bona manera de dissoldre l’ambient enrarit -producte de les maniobres de l’1%- és adonar-se i assumir els poders i drets naturals que tots i cadascú de nosaltres atresorem.

Només el Creador és el nostre interlocutor, ningú en aquest món està per damunt de ningú. Tot es basa en el voluntari consentiment i el lliure arbitri.

Ningú pot imposar res a d’altri. Tothom és sobirà de sí mateix i comparteix amb els altres habitants de la Terra la responsabilitat sobre tot el què hi passa. Tot és de tothom. Fins aquí la única veritat. Però què ens trobem en realitat?

Que hem renunciat a la nostra idiosincràsia, a la nostra essència transcendental i ens comportem de forma submisa pel temor i la ignorància. Potser també per la mandra...

Som el resultat d’un rentat de cervell de segles que en cada època ha fet servir diferents mètodes però sempre amb la mateixa finalitat: Desactivar el nostre poder de forma continuada.

L’anorreament resultant dificulta la represa de les nostres potencialitats i drets inalienables que segueixen a dins nostre amatents al requeriment de fer-los evidents i entrar en acció.

Primer de tot hem de vèncer la por que ens fa la nostra pròpia llum... i la veritat. Superat aquest tràmit només ens cal deixar-nos portar sense distreure’ns.

Que cap cant de sirena ens aparti del nostre camí. Que cap temptació mundana ens destorbi de la nostra sendera espiritual. Que el nostre pas per aquesta realitat deixi una estela profitosa.

Si cal marcar-nos algun objectiu de vida, que se sustenti en la bondat i l’alegria. La bona vida ha de ser divertida, compartida i agraïda.

En aquest món hem vingut a experimentar tan el bo com el dolent però en definitiva hi hem vingut a ser feliços... i n’hi ha moltes maneres de ser-ho.

El què hem de tenir molt clar és aquest objectiu mestre i enfocar el nostre viure en aquesta direcció sempre tenint present que som nosaltres els que ens creem la nostra realitat, o dit d’altra manera: Nosaltres materialitzem els nostres pensaments, desitjos i creences que van configurant el nostre dia a dia.

En aquests moments de temença i desorientació, és quan toca centrar-nos en el bàsic, comptant plenament amb tot allò del què hem estat equipats i que ens permet definir el nostre viure i la nostra projecció conjuntament amb tots els éssers humans conscients.

Que així sia.


LA CONQUESTA DEL PARADÍS

-------------------------------------------------------------------------------------------- 

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

11 juliol 2022

No hay comentarios: