20/3/21

Si és que ens importa el nostre propi bé i gaudir plenament de l’experiència de la vida.

© RECOBREM LA “NOSTRA” NORMALITAT

Sembla que es comencin a veure esquerdes en la “plandemia” amb la constatació de la toxicitat de les vacunes i la necessitat de fer servir el marketing de “l’escassedat” per a empènyer a que la gent es vacuni.

Per què no creure en el miracle de que se’ls obrin els ulls a la majoria i es vagi desmuntant aquest castell artificial i caigui com un joc de cartes, apartant de la cara les mascaretes i funcionant les activitats sense restriccions a les que l’assistència massiva doni suport pels qui les ofereixin, trencant el miratge i denunciant ben alt que “el rei va despullat” ?

Per què no cercar una resposta pacífica a l’agressió amb l’estètica de la “primavera dels clavells” dels nostres veïns portuguesos com podria ser regalar “invitacions” a la gent per anar a ballar, a cantar, a menjar, a meditar... sempre remarcant d’anar-hi “sense mascareta” i amb “il·lusió i alegria” de cara a recuperar el benestar propi, el contacte i la bona companyonia ?

En definitiva retrobar les ganes de viure i relacionar-se, compartint tots els dons dels que gaudim amb amor i harmonia, de cara a reinstal·lar la pau d’esperit.

Hi ha moltes coses que es poden fer i que només nosaltres les podem fer...

Esperar que ens les donin aquells que ens les han pres, és una esperança inútil. Per això agafant com més aviat el “toro per les banyes” més possibilitats tenim de sortir-nos-en.

Ha passat un any de la gran enredada i no s’albira cap millora, ans al contrari. Ens van donant llargues amb la intenció de perpetuar aquesta situació de precarietat i submissió.

Van escampant engrunes per a que sembli que no estan tancats del tot però en cap cas es veu voluntat d’esbandir el tema d’una vegada per totes i limitar-ho als casos reals i concrets fora dels inventats a base de PCRs trucats i “noves branques víriques” en un no acabar mai.

Si no reneguem d’aquesta farsa no ens la traurem de sobre de cap manera per què la intenció dels que l’han implantada és la de treure’n tot el profit possible i deixar instaurat el sistema de control humà de forma indefinida.

Els daltabaixos que la natura experimenta en moltes parts del món ens haurien d’alertar en el sentit què ens estant distraient amb la “plandemia” per a no parar esment en quelcom realment important com és el desequilibri que el planeta està patint (potser per la influencia de cossos celestes que s’acosten?)

És evident que hi ha una mica de tot, en especial una pugna aferrissada en els nivells més alts de control de la humanitat de la que se’n deriven tot d’accions incoherents i perverses que ens afecten de ple a la gent del carrer. Sigui com sigui, de les batusses que tenen a “dalt” nosaltres som els que sempre en rebrem les conseqüències

Per tant que ningú esperi uns “salvadors” que no siguem nosaltres mateixos. Els que remenen les cireres tenen altres interessos que no pas procurar-nos el nostre benestar.

O sigui que arremanguem-nos i anem de dret a posar ordre en aquest desgavell si és que ens importa el nostre propi bé i gaudir plenament de l’experiència de la vida.

 

LLIURE

____________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

20 Març 2021

No hay comentarios: