10/3/21

No us distraieu amb històries inventades i mireu d’estar en pau cercant sempre l’alegria

© UN ANIVERSARI PER CELEBRAR O PER OBLIDAR?

Un any de la més gran estafa de la història

Qui ho havia de dir. Ja ha passat un any.

Un any portem enmig d’aquest gran escàndol que ha capgirat la vida de tots i la cosa no te caire de millorar. El què sembla és que ens hi hem acostumat i ens estem donant per la pell (parlo dels “conscienciats” perquè als “convençuts” no cal que els diguis res que només pensen en posar-se la vacuna).

Darrerament, gràcies a la magnífica Victòria Abril (nom molt adient) hem tingut un petit raig de vent fresc amb el seu al·legat televisiu sobre el què anomena el “corona-circ”

D’altra banda acabo de llegir el darrer llibre de l’Amin Maalouf “Nuestros inesperados hermanos” Una novel·la de ficció del que voldria destacar-ne uns paràgrafs:

“Hemos de replantear nuestras prioridades... Nuestra vieja enemiga la muerte, es nuestra única enemiga. Cuando la sabiduría permite ganarle terreno a la muerte, no queda más enemigo que ella. La muerte es nuestra única enemiga. No las potencias rivales, no los otros pueblos, no las otras razas, únicamente la muerte.”

Es una exaltació de la vida, del gran valor d’estar vius, de gaudir d’aquesta experiència, deixant enrere polèmiques, enveges, ambicions i fanatismes inútils que ens enfronten i malbaraten temps vital i energia.

Però ara ens trobem en una contradicció: Tothom te por de la mort, sense que aflori un esperit solidari o si més no de respecte pel proïsme. El que regna és un fanatisme exacerbat, irracional que no admet només que una visió de la realitat. Realitat que s’ha muntat al damunt de l’axioma que l’enemic és el teu veí perquè “ell et pot provocar la mort”

Una infàmia tal que depassa tot l’imaginable: No tan sols és falsa la pandèmia sinó que a més cal barallar-nos entre nosaltres per un potencial dany fictici.

Una barbaritat i una ofensa descarada a la intel·ligència de l’ésser humà conscient i racional, en la que s’ha deixat atrapar una immensa majoria de persones a qui se’ls ha bloquejat la raó.

Com reaccionar davant d’aquest gravíssim atemptat, ja no de la llibertat i la dignitat humanes, sinó de la contaminació perversa de la ment i l’emotivitat que provoquen aquest estat alienador d’empènyer-nos els uns contra els altres.

Només plegats, els uns junts amb els altres, ens en sortirem. Respectem-nos (ja no dic estimem-nos!) Si un es vol vacunar, endavant. Si un altre no vol saber res de macaretes ni vacunes, respectem-lo. Independentment de la “veritat” de cadascú hi ha allò del “viu i deixa viure” i sobretot protegim-nos dels interessats “cants de sirena” dels nostres governants...

Si volguessin el nostre bé, d’entrada ja no haurien creat aquest estat de pànic realimentat contínuament, ni encara menys ens “obligarien sota amenaces de tot tipus” a seguir les seves normes incoherents, innecessàries i absurdes.

Tingueu tots confiança en vosaltres mateixos. A dins vostre ho teniu tot (el bo i el dolent). No us distraieu amb històries inventades i mireu d’estar en pau cercant sempre l’alegria i la comunió amb els vostres germans doncs tots tenim les mateixes necessitats: ESTIMAR I SER ESTIMATS !

Rebeu una sincera abraçada i tota l’energia i la llum que us pugui transmetre.


 VULL VIURE: HE DECIDIT SER FELIÇ

-----------------------------------------------------------------------------------

Joan Martí

elcamidelavida@gmail.com

No hay comentarios: