22/6/23

Estigueu tranquils que, per molta malvestat que escampin, estem fora del seu abast real

© QUE VENEN ELS EXTRATERRESTRES !             

La darrera ocurrència: Repescar la pel·lícula dels ovnis i la invasió extraterrestre

El més penós és que ho facin servir per atemorir al personal quan, si fos certa la seva existència, seria una bona ocasió per a plantejar un escenari de convivència universal.

Convivència? Aquesta tropa no en gasta d’aquesta virtut, tot el contrari. Només fan per manera d’enfrontar-nos els uns contra els altres servint-se de tot el què se’ls hi acudeix.

Tant és si hi creus com si no, de fet sembla bastant raonable l’existència d’altres espècies allà a fora (i també potser aquí mateix a la Terra).

Ara amb això dels ovnis –que és més vell que el “pupes”- ens volen conjurar a tots contra un perill comú per a que els hi facilitem la direcció i el control de tota la humanitat.

No descansen, la qüestió és fer-nos la guitza d’una manera o altra i portar-nos pel camí de l’amargura. Es moren de ganes de fer servir el seu Blue Beam (Raig blau) per a escampar hologrames ad-hoc.

No n’han tingut prou amb la inventada plandèmia i els seus afegits desestabilitzadors per a que ara es disposin a un altre muntatge mundial (amb escenografia tecnològica de caire “espiritual”) on fer aparèixer un personatge que suposadament ens ve a salvar (si ens hi sotmetem, és clar)

Són uns pobres d’esperit! Tot i el munt de milions embutxacats, van desassossegats perquè la seva riquesa és ful i estan insatisfets per la seva buidor i només gaudeixen fent mal als altres.

Al final s’ofegaran en la seva pròpia misèria!

Així doncs germans de l’espècie humana estigueu tranquils que, per molta malvestat que escampin, estem fora del seu abast real.

La nostra veritable riquesa –que tanta enveja els hi fa- és el nostre poder que ens guarda de qualsevol atemptat vingut d’éssers inferiors, tot i les seves ínfules.

En aquesta realitat si ho pots imaginar ho pots materialitzar. Només cal veure la ciència ficció que al llarg dels anys ens han anat oferint com a cosa extraordinària i que de mica en mica va apareixent al nostre voltant.

La vida humana és un miracle i com a tal cal entomar-la. Estem envoltats de misteris que mirem d’anar esbrinant i que d’altres (els nostres amics de la elit) interpreten al seu gust per a fer-nos ballar el cap.

Tot és possible, en aquesta dimensió o en altres freqüències amb les que estem interrelacionats, per això es produeixen de vegades fets incomprensibles per a nosaltres. 

No cal que ens hi amoïnem. Tinguem clar que allò que ens calgui saber se’ns farà saber de forma intuïtiva permetent-nos actuar amb coneixement de causa.

Mentrestant que segueixi el joc i anem gaudint de les pel·lícules que ens vagin oferint els nostres “amics” (si poden ser de riure millor)

Sempre endavant i amunt!


ENCONTRES EN LA TERCERA FASE

____________________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com - 22 juny 2023

ALTRES ESCRITS DEL MATEIX AUTOR

https://elcamidelavida.blogspot.com/p/escrits-propis.html


No hay comentarios: