7/5/20

Ningú té dret d’entrar en les nostres vides i dir el què ens convé!

© MENYS SABÓ i MÉS ALEGRIA!!!

Amb el bon temps a tocar ha arribat l’hora de desempallegar-nos del malson que ens ha tingut reclosos i acovardits. Ja n’hi ha prou d’aquesta història!
Eixamplem el pit, inspirem ben fort i obrim-nos de cor i ànima per a rebre amb tots els sentits desperts el goig que la natura ens ofereix.
Sadollem-nos amb la llum i els colors que ens envolten per tot arreu i que les flaires que els acompanyen penetrin a dins nostre i ens guareixin esbandint tots els fantasmes que ens han inoculat (ens estan inoculant encara) per terra, mar i aire...
Fem que brolli l’alegria de dins nostre i compartim-la amb tothom amb qui ens trobem. Fem-la servir de divisa per a moure’ns pel món.
No cal que ens rentem tant. El què cal, primer de tot, és treure´ns la por de sobre. Banyem-nos amb un bon doll d’alegria i optimisme i aconseguirem espolsar-nos tota la malastrugança de sobre.
Ens volen estovats i espaordits però no se’n sortiran. La il·lusió de viure farà el gran miracle d’encomanar l’autèntic virus de la vida: LA FELICITAT 

Tots la tenim a ma i només hem de ser valents per a entomar-la i gaudir-ne.
Vinga a desplegar la nostra gran capacitat per a ser feliços i deixem-nos de patiments artificials, absurds, imposats i criminals.
Deixem-nos de fer de policies i espietes dels nostres germans i unim-nos en el redreçament de les nostres vides. Com més siguem més aviat ens en sortirem.
No ens lliurem de cap manera a les maquinacions del poder que no vol el nostre bé sinó la nostra perdició.
Deixem d’engolir tele que és d’on ve el gran verí que ens intoxica a tota hora i ens treu la confiança i l’alegria de viure.
Ens enganyen i manipulen i ho seguiran fent si no hi posem aturador. Sinó anem a la nostra, d’una vegada per totes, i ens deixem portar pel què ens dicta el nostre cor.
S’ha acabat ja aquesta farsa indigna que ens ha sotmès de forma ignominiosa.
És hora de tornar a agafar el timó de les nostres vides i plantar-nos davant dels qui només volen aprofitar-se de nosaltres sense mirar prim.
Ara ens entreobren les portes perquè puguem respirar una mica. Moltes gràcies!?
El què ens cal és poder anar i venir quan ens vingui de gust. Ningú té dret d’entrar en les nostres vides i dir el què ens convé!
O sigui que ja ho sabeu: Menys sabó i més alegria.


Joan Martí – elcamídelavida@gmail.com
Podeu visitar el meu nou bloc amb els primers articles publicats:
1.       PENSAMENTS ASTORATS  
3.       FENT UNA MICA DE RECOMPTE
4.       UNA AVENTURA TARDANA
5.       UN PETIT MIRACLE

No hay comentarios: