22/11/20

La mateixa ràbia que sentim ens va desarmant perquè de fet és impotència!

© ENS ESTEM DESINFLANT !!

Sembla que ens hem adaptat (resignat?) a les restriccions que com un gota a gota ens van aplicant. La clàssica tortura de la “gota malaia”.

Ara miren d’afluixar-nos-la de cara al període de l’any del consum desbocat, però sense deixar-nos anar del tot, no fos cas que ens desferméssim.

És veritat que hi ha resistències vàries, però la tònica general és d’acceptació, fins i tot d’acomodació, si més no, ens hi anem acostumant... i això és molt greu.

Ens estem desinflant? Estem perdent empenta i esperit combatiu? És l’inici de la capitulació definitiva? Ens estan convencent?

Ens queda el repte de les vacunes i aquesta és una batalla per a la que en cara estem disposats a guerrejar, però no ens la presenten de cara...

D’entrada “no n’hi ha per tots” per tant ens la fan desitjable, tot i les inseguretats i els danys colaterals previsibles molts la voldran “per si de cas”

Ens la van posant a l’abast com una llaminadura abellidora, accessible, voluntària... Això farà decantar a molts dels indecisos i només quedarem la minoria “d’empestats”

No ens quedarà cap altre remei que mirar de passar el més desapercebuts possible perquè serem el blanc, tant del poder com de la “societat responsable”.

Tots els mals continuaran presents i ens els encolomaran a nosaltres els “rebels” per a que segueixi la festa... i a més fent-nos-la pagar als “indesitjables”

Ja fa massa temps que dura la broma i es comença a notar el desgast, el desencís, les ganes de recuperar un ritme de vida raonable (ja no dic lliure!)

Ens estan guanyant per cansament, per avorriment... La mateixa ràbia que sentim ens va desarmant perquè de fet és impotència!

Tenim poc on agafar-nos tot i que s’han creat molts grups de resistència però la màquina del poder segueix el seu curs inexorable i aixafant-ho tot.

Se sent a dir que estan preparant camps de concentració per a detenir dissidents, però com més va més evident es fa que la immensa majoria està a punt per passar per l’adreçador sense necessitat que li obliguin.

I és que la “gota malai” fa miracles...

_________________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

22 novembre 2020

No hay comentarios: