6/8/20

Retornar l’harmonia al món per poder conviure amb confiança, alegria, il·lusió i amor

© LA DEGRADACIÓ HUMANA JA ÉS AQUÍ

Em sap greu haver caigut en el parany per la temptació de la música que tant m’agrada.
Renuncio a un gaudi condicionat i ignominiós. 
Rebutjo ser còmplice de l’agressió a la dignitat humana assistint emmorriat als actes “autoritzats” on les persones semblen empestades i zombis.

És una pena molt gran veure tanta gent asseguda, quieta, aïllada, separada i amb el morrió posat per poder “gaudir” d’un concert sota vigilància intensiva de no “infringir cap limitació”

Per a  mi, contrari des del primer moment a l’ús del morrió, veure’m allà entre tota aquella munió de persones, amb la cara tapada i separat de la persona que estimo, amb qui no poder compartir les sensacions del moment va ser un exercici de masoquisme extrem i intolerable.


Com que tot això no té el caire d’acabar-se i per molt que em dolgui, m’abstindré de sotmetre’m a l’indigne ritual, que ja s’està fent un costum, d’inscriure’s per allò de l’aforament limitat (i conèixer la identitat dels assistents !!) passant per les vexacions de control de temperatura, neteja de mans, i col·locació del morrió “guardant les distàncies” !!

Ni els bens que porten a l’escorxador passen per tals mesures de control. I aquí és on rau la retorçada tàctica de degradació gradual que han dissenyat i ens apliquen de forma sostinguda. Com la faula de la granota bullida.

Cercar altres esbarjos adients a la dignitat humana és el que cal. Gaudir de forma autèntica i natural. Passejar per la muntanya, banyar-se al mar, fer trobades familiars, visitar llocs pintorescos, anar de càmping, fer algun passeig en barca, sopar a la fresca en llocs atractius... i per sobre de tot...

PROMOURE ACTES DE PROTESTA

Vull deixar constància del meu desacord però sense enfrontaments ni violència. Per això he pensat en unes quantes “pancartes” per a expressar-ho.

ÉS UN ABÚS FER-NOS ANAR AMB MASCARETA

ÉS UNA MALDAT SEPARAR ELS ÉSSERS QUE S’ESTIMEN

ÉS PERVERS NO DEIXAR GAUDIR A LES PERSONES

ÉS DELICTIU SOTMÈTRE’NS AMB ENGANYS

ÉS CRIMINAL ESPANTAR-NOS SENSE RAÓ

ÉS INADMISSIBLE LA PERSECUCIÓ POLICIAL I LEGAL

Tota la foscor que impera, cobrint-ho tot i a tothom, s’esbandeix amb la claror que, rebuda de la Font Primordial Còsmica, reflectim tots aquells que maldem per a retornar l’harmonia al món, a fi que tots puguem conviure amb confiança i alegria, amb il·lusió i amor.
Així és.


EL MILLOR MANTRA
_________________________________________________________
Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com
6 d’agost del 2020

No hay comentarios: