15/7/20

Ens tenim només a nosaltres mateixos i cal prendre decisions que ens afavoreixin


© EL SHOW DE LES MASCARETES
Que “guapos” que lluïm tots! Quina “xulada” tantes mascaretes “fashion” que es poden veure (algunes fins com a distintius d’associacions!).
Abans quan es volia cridar l’atenció i anar a la última es feien servir samarretes a quina més bigarrada. Ara per presumir d’estar al dia ens cal una mascareta ben llampant: Que no sigui dit que no som moderns, que no anem a la moda.
Clar que és una moda una mica cara (100 $ si bades). En aquests temps tant incerts i econòmicament prou fotuts només faltaven despeses extres.
Aquesta és la moda de “l’embut”, del si-us-plau per força, vaja... Mira que ens hagin d’amenaçar per anar més “guapos”, és un bon contrasentit!
Qui és que no li agradi fer més goig... Potser perquè aquesta moda no afavoreix gaire. Però el cert és que ens estalviem afaitar-nos o maquillar-nos... tot plegat si no ho podem lluir!

Al final només ens untem les mans perquè pel demés... quina falta fa? Bé jo encara m’afaito i em pentino així tots em poden reconèixer (i potser compadir-me una mica perquè no vaig a la moda)
Però tot no es pot tenir, ja se sap. En fi molta sort a tots i que gaudiu ben emmascarats! Però... on ha quedat la llibertat? I la dignitat?
Tots hem de morir però no podem viure patint per això. I, si tanta por ens fa el nostre destí inexorable, ara tenim la gran opció d’optar per una mort voluntària (no cal dir que estúpida) a base d’anar-nos ofegant nosaltres mateixos amb els nostre propi aire viciat i tòxic... per estalviar-nos una “hipotètica infecció” que suposant sigui certa no és mortal ni de bon tros.
Hem entrat en l’etapa dels “suposats rebrots” que es veu d’una hora lluny és per a mantenir el control i el sotmetiment que tan fàcilment havien assolit sobre la majoria de la gent i no volen perdre així com així.
Ens cal “surfejar” els efectes perniciosos que ens volen imposar fraudulentament. I sinó perquè tantes amenaces, sancions i mitges veritats atemoridores?
Cal que ens repetim unes qüestions prou evidents:

NO VOLEN LA NOSTRA SALUT.
NO ELS INTERESSA EL NOSTRE BENESTAR.
NO TOLEREN LA NOSTRA LLIBERTAT.
NO ELS IMPORTA GENS LA NOSTRA DIGNITAT

Quina actitud hem de conrear davant d’aquesta descarnada realitat?
Ens tenim només a nosaltres mateixos i cal prendre decisions que ens afavoreixin.
Siguem coratjosos.
La vida està envoltada de perills però no per això deixem de viure i gaudir.
Permetrem que ens prenguin el nostre dret a fer-ho al nostre aire?

 BALL DE MASCARES
__________________________________________________________________________
Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com
15 juliol 2020

No hay comentarios: