12/7/20

Benvinguts de nou a la gran aventura de la vida en pau i harmonia !


© EL TRIOMF ÉS AL NOSTRE ABAST

Cada cop està més clar que la partida està guanyada, que som al cap del carrer.

L’alegria s’imposa a la impotència i malgrat les “mascaretes” la il·lusió torna a brollar. La gent surt i s’aplega per a gaudir tant com li permeten i aquesta determinació va fent forat en la foscor imposada.

L’esperit vital va refent la malastrugança artificial provocada per anorrear-nos. Ja som molts els qui en som conscients i ho hem anat expressant de totes les maneres i ara comencem a veure’n els fruits.

Ens en sortim perquè ja s’ha creat la “massa crítica” suficient per a fer-ho possible. Els qui hem anat deixant l’empremta no ha estat debades. Tot i estar amagats darrera els morrions són molts qui tenen clar les prioritats i en van a la seva cerca.

Quin goig fa veure una plaça plena de gent “amb les distàncies degudes” però amb ànsia de gaudi i diversió.

Enrere queda la tristor i la temença irracional, malgrat els nous intents dels foscos amb els seus “rebrots prefabricats”.

No es pot amagar la claror: La llum ja torna a senyorejar la vida omplint els cors fins fa poc atemorits i tots corren a banyar-s’hi amb un anhel renovat.

El triomf és al nostre abast perquè ens hem adonat que res no ens pot aturar i ens hem llançat de nou a viure amb alegria i confiança.

Allà on hi ha alegria hi ha vida i enfront d’això cap engany ni manipulació hi te cabuda. S’han acabat les ingenuïtats.

Ja poden rumiar-ne de noves que ara estem ben adobats i ha florit dins nostre una força indestructible, inabastable i molt simple... La veritat i l’amor !

Tot està bé en el nostre món. Res ni ningú té poder sobre nosaltres. En nosaltres només hi manem nosaltres i ara hem decidit fer el nostre camí amb confiança i alegria!

Som molts i encara en serem més quan aquells que encara no se n’adonen ho vegin i traient-se la por de sobre, s’omplin del goig de viure.

El sotrac que ens ha esdevingut ha servit per a desvetllar-nos i així poder valorar allò que de veres ens importa en aquest món. Perquè viure és:

                        Gaudir, Estimar, Riure, Cantar, Ballar i Confiar amb alegria

Benvinguts de nou a la gran aventura de la vida en pau i harmonia !


MARXA TRIOMFAL
_____________________________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com
12 juliol 2020

No hay comentarios: