27/1/22

Tenir amagat el nostre poder no vol dir que no hi puguem accedir si ho necessitem

© FENT MEMÒRIA DEL QUÈ REALMENT SOM

Tots els indicadors apunten a un apaivagament de la situació amb la retirada de restriccions i, siguin quines siguin les intencions del “gran poder”, hem d’aprofitar l’ocasió per afermar decididament la nostra posició i consolidar la nostra recuperació anímica.

Ens caldrà tota la nostra energia i convicció per a enfrontar la nova fase de l’agressió general que va començar fa dos anys i que s’anirà intensificant i diversificant en altres camps, sempre amb la mirada posada en el nostre control i subjugació.

L’avantatge amb què comptem és que ara som conscients –encara que ens dolgui- de que som l’objectiu que volen anorrear de totes totes. La seva maldat, abans oculta, s’ha posat de manifest de forma oberta i descarada, per això ara sabem on som i el què ens hi juguem.

Sap molt greu haver d’assumir que ens hagin enganyat sempre i en tot, que res és el què sembla ser i que el nostre pas per aquest món és un veritable repte per al què ens cal tota la determinació i confiança.

Per descomptat que tenim eines per a moure’ns en aquest escenari irreal i la més important és la consciencia que ens permet destriar el bé del mal i ens dóna la força per a fer el nostre camí.

Potser ens haurem d’imaginar immersos en un enorme videojoc on som alhora els jugadors i els personatges que hi apareixen, cosa que explicaria bastant bé la nostra realitat en aquest món.

La qüestió és no perdre mai de vista que som esperits en una experiència humana i per tant tot el què s’esdevé al nostre entorn no és més que un joc, una aventura, una experiència en aquesta dimensió 3D

La veritable essència nostra és transcendent, va més enllà d’aquesta realitat en la que vàrem voler participar voluntàriament. Així doncs, tal com hi vam estar disposats a entrar-hi, també en podem sortir quan ho decidim.

Resumint: Tenim poder, consciència i voluntat per escollir el nostre camí i la manera de recórrer-lo. Les “amenaces” que ens envolten i distreuen no han d'impedir que gaudim de la nostra encarnació. Són un ingredient del “joc” en què, si així ho desitgem, podem participar o no.

El “gran poder” no és més que un participant del joc que té assignada la funció d'escampar la por entre aquells participants que ingènuament es prenen el joc com una realitat. Per això la millor decisió és passar d’ell, no caure en un encanteri l'única finalitat del qual és distreure'ns de les nostres grans capacitats.

Tots i cadascun de nosaltres som éssers poderosos que hem acceptat participar en aquesta realitat regint-nos per unes determinades regles. Tenir amagat el nostre poder no vol dir que no hi puguem accedir si ho necessitem.

No ho oblidem mai, al nostre interior hi ha tota la força de l'univers

EL PODER DE L’AMOR

_______________________________________

Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

27 gener 2022

No hay comentarios: