4/1/22

Perquè no deixar espai pel miracle de que la cosa al final no sigui per tant ?

© ANY NOU, VIDA NOVA? 

Després d'unes festes triturades a consciència pels malànimes de torn, amb restriccions atroces, tan inútils com depravades, enfrontem el nou any amb una previsible treva fins a la nova andanada.

Aquest procés de estira-i-arronsa ja és una dinàmica establerta perquè “la granota no salti de l'aigua abans de bullir-se”.

De moment crida l'atenció l'aparició a la televisió de publicitat d'antigripals clàssics que havien desaparegut quan fins ara tot era “covid”.

En qualsevol cas, les nostres estimades farmacèutiques no perden oportunitat d'augmentar els seus beneficis, siguin vacunes o medicaments tradicionals, l'efectivitat dels quals en tots els casos es limita a calmar símptomes i no a curar malalties.

No interessa matar la “gallina dels ous d'or” que són els malalts i així es cuiden bé de cronificar les malalties per a més glòria de les sangoneres que viuen de xuclar sang aliena.

D'altra banda, les allaus per vacunar-se i obtenir el certificat còvid donaran pas a “l’esglai total” davant l'eliminació del mateix si el ciutadà-víctima no se sotmet a noves imposicions que els nostres botxins tinguin preparades.

Mentrestant, l’olla segueix al foc perquè vagi bullint a poc a poc fins a tenir-nos a tots ben cuits i, ja amb el guisat acabat, no hi hagi més remei que deixar-nos menjar indefensament.

Fer crides per “saltar de l’olla” ja resulten debades després de les innombrables crits d'avís i la duresa dels fets que no deixen cap dubte del destí programat per a tots (inclosos els col·laboracionistes) però que no aconsegueixen provocar una reacció general.

Quines expectatives es presenten?

Toca a cadascú pel seu compte "cremar-se o escaldar-se" el mínim, confiant a sortir el més indemnes possible d'aquesta situació ja que el que sí que es va veient clar és que col·lectivament no som capaços.

Perquè no deixar espai per al miracle de que al final la cosa no sigui per tant?, ja que qui no es consola és perquè no vol…

A veure si a les “altures” entre els que ens estan escanyant apareixen discrepàncies sobre el què i el com i de les seves desavinences sorgeixen altres plantejaments per enfocar la vida de tots de forma més humana i racional.

Que així sigui.

Amén

MIRACLES

___________________________________________________________

 Joan Martí – elcamidelavida@gmail.com

4 gener 2022

No hay comentarios: